Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok ilyen fantasztikus nőt magam mellé mint a nővérem?
csatlakozom az előttem szólókhoz
ha ilyen nőt keresel
-ne várj főtt ételt este az asztalon
-ne várd hogy mosson rád
-ne várd hogy valaha gyereket fog szülni
-ne várd hogy valaha is elmenjen a plázán kívül máshova vásárolni
mert tudod nekik az túl sok meló, vigyázni kell a műkörömre, meg a műcicire, meg nem szabad normális kaját főzni mert őnagysága fogyókúrázik (a csonkollekció alak ellenére is)
Talán mert nem hozod ugyanazt a szintet magadra adás terén, mint a nővéred?
Mert milyen érdekes, még azt nem olvastam a kommentjeid között, hogy naponta borotválod az arcodat, heti 2 edzésed van, csak ünnepekkor eszel hízlaló kaját, vagy még akkor is csinálsz magadnak valami vegán vagy paleo cuccot, konditermen kívül nuku melegítőnadrág, majdnem mindig be van lőve a hajad, egyetlen egy kinyúlt póló nincs a szekrényedben, hétköznapokon is olaszokat megszégyenítően öltözködsz és egy rózsaszín póló sincs a szekrényben.
Ha hoznád ezt a szintet, bármikor találnál olyan nőt, amilyet leírtál és nem itt kérdezgetnéd.
Nem rózsaszín póló, SEMMILYEN póló. Csak ing, vasalva saját kezűleg, télen-nyáron. Öltönynadrág, zakóval. Szövetkabát télre, nem pufi meg szédzseki meg bőrdzseki. Sapkát nem hord, mert nem bzi, hanem férfi. Sportcipőt a férfi sem hord. Rövidnadrágja nincs, mert nem 4 éves kis angol trónörökös, hanem férfi, nyáron vászonnadrágban van. Papucs, szandál nem játszik. Jár sima manikűrre, annyira, hogy szépen levágják a bőrkeményedését, mert nem paraszt. Állandóan illatos, nem hízik el, nem veszít izomtömeget.
Még tudnám folytatni...
Akkor te is gyantáztasd a falloszodat..
Főleg ha van pénzed, akkor egy ujjadra 10 ilyet kapsz..csak kár, hogy maga a lényükre már nem fordítanak ekkora figyelmet.. félre értés ne essék, nem mondom azt, hogy a nővéred is ilyen,nem ismerem.. De akik így élnek, hatalmas a megfelelési kényszerük, hogy olyanoknak mint te, megfeleljenek..ezek nagy lelki problémákat produkálnak...amit nem lehet egy korrektorral és szép ruhával eltüntetni.
Egy nő nem attól nő, hogy a társadalmi elvárásoknak megfelel, hanem a belső világa mutatja ezt meg. Ezek NŐIES viselkedések, NEM NŐI viselkedés. Nem ugyanaz.
Nem tudom hol, én lány vagyok de:
-simán eszek este hat után, sőt csak hat után, mert ha nem, hajnalban erős éhségérzet kelt fel ami egyenesen hűtő kifosztást eredményez
-nem sminkelek, mert érzékeny a bőröm, kettő zavar a "máz", nem lélegzik az arcom
- műköröm, lakk meg ilyen nekem csak pénzkidobás, drágállom inkább egy könyv, vagy élmény a barátokkal
- melegítőben mondjuk én se lépnénk ki a házból sehova sem
- egy magas sarkú van, tavasz-nyár-ősz szezonra elég a tornacipő, egy balerina cipő. Télre, hidegebb napokra pedig egy bakancs, vagy csizma. Ennyiben ki is merül a lábbeli készletem.
- szoknyát nyáron hordok,akkor is ha csak városba, vagy ilyen helyre megyek (másik tény, hogy extra fázós vagyok, na meg szégyenlős)
-ettől még tisztelem a többi nőt/lányt. Ha neki x vagy y dolog okoz örömet, tegye 😄
Bár akkor gondolom olyan lány nem kéne aki, szereti a gépeket, nem riad meg egy egy Windows telepítéstől, vagy segít másoknak választani laptopot, gépet, össze rakja a tv-t, beüzemeli a csatornákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!