Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így értelme az online társkeresésnek vagy hagyjam abba?
Kedves Csizi8! (#5)
Nem minden pasi ilyen. Én magam, meg pont egy cimborám nevében beszélek. Őneki is most aktuális a párkeresés (ő egy dekáddal lejjebb keresgél korban) és egyöntetűen az a véleményünk a tapasztalatok alapján, hogy ez bizony nem nemiséghez kötött reakcióegyüttes, sajnos a kedves kiszemeltek a másik oldalon is alkalmazzák előszeretettel azokat amiket leírtál.
Én magamból indulok ki és ha van egy kiszemeltem, vele beszélgetek és megbeszélünk egy találkát, akkor passzív módon fent vagyok azért, de nem fogok "100 levelet" írogatni másnak. Most volt pont a napokban egy olyan sztorim, hogy lehidaltam :))) Elkezdtünk beszélgetni és őszintén leírta az ő kis sztoriját, hogy miért van fent és még oda is írta, hogy itt szokták instant beikszelni a kommunikációs felületet szó nélkül. Én még arra is kulturáltan válaszoltam, sőt még biztattam is. :)
(Nem szívesen írom ide ki.)
Szóval, na. Kikérem a normális pasik nevében a dolgot! :))
11: Szerintem azért van!
Én is csak egy fokkal vagyok az ördögtől szebb, de kicsit több mint egy hét után a twoo-n (most csak itt vagyok fent) kaptam 38 likeot, meg volt kb 6 matchem.
Kell egy kulturált, szolid kép ami nem "izomból" letámadó jellegű. Nem autóval pózolós. Ne napszemüveges legyen stb. Egy jó fotó sokat segít!
Kell továbbá egy normális, összeszedett bemutatkozás, adatlapot kitöltöd rendesen az is plusz.
Ha írsz üzenetet, akkor törekedj arra, hogy ne legyen sablonduma, mondjuk egy idő után már tényleg néha én is vakarom a fejemet, hogy most mit is írjak, mert szeretnék azért mindenkinek egyéni szöveget tálalni ilyen téren. De ha persze minimális infók vannak a lapján, akkor nehézkesebb az ügy. :)
Vagy valami ilyesmi :)
fun fact: fent voltam parom.hu-n, letöröltem magamat, erre jött egy e-mail a letörlés után, hogy szívesen ismerkedne, ha áll a dolog. (Bele szoktam írni az elektronikus elérhetőségeimet az üzenetbe) Levelet váltottunk még párszor és lesz egy találkám hétfőn. Remélem nem táncol vissza a hölgyemény.^^
7 es vok.
persze hogy fontosabb,ez alap,mindenki tudja.
ahogy többen írták ezen az oldalakon ipari mennyiségű levél írással lehet célt érni.ezeken és való életben is teljesen mindegy saját vágyaid.nőknek csak divatos faxagyerek kell idióta nagy dumával.többit felejtsd el.ha értelmesebbet akarsz saját köreidben nézelődjél.de általában ott is kétszínű
nagyképű csajok vannak.szóval mindenképp kell legyen egy hobbid vagy akármi amiben menő vagy.arra buknak,más lehetőség nincs.
amúgy hány éves vagy ?
Furcsa dolgokat írsz és jelentesz ki látatlanul.
De gondolom segíteni próbálsz.
Én maradok a vonzalomnál, ami nálam nem egy elképzelt nő ideálon alapszik.
Különben nincs értelme.
Nem csak barátnőt akarok mindenáron.
@15:
"Én maradok a vonzalomnál, ami nálam nem egy elképzelt nő ideálon alapszik. Különben nincs értelme. Nem csak barátnőt akarok mindenáron."
Igen, valahol pont ez a lényeg és pont ez az, amit totálisan elsikkad. Én se csak ágybetétet keresek, hanem egy társat, de pont ezért piszok nehéz bármilyen áttörést is elérni.
Ha neked is vannak igényeid és nem adod drasztikusan le akkor minimálisra csökken az esélyed hogy bárkit is találsz. Hiszen a nőknek 100 férfiből talán csak 10-20 aki egyáltalán szóba jöhet. Nem az hogy párnak neki jó lenne,hanem egyáltalán szóba álljon vele ,az is 100ból max 20 % !
Tehát ha te magas igényeket támasztasz akkor kb 0 felé konvergál az esélyed hogy nőt találj a neten,mert a közös halmaz, ami lefedi a nők igényeit a férfiak felé és a te igényeidet a nők felé ,annyira minimális lesz hogy kb lottó 5 szintű lesz a valószínűsége hogy fedjék egymást az esetedben.Ezért kell ipari mennyiségű levelet szórni.
Ezért is húzznak nagyon sokan jobbra tinderen minden nőt,mert még így is minimális az esély a matchre.És az se jelent semmit,mert ezek után is csak mély hallgatás van,vagy egyszavas válaszok 1napos késéssel , ha ráírsz a legtöbbre. Szóval itt sörétessel kell lőni a verébre.
Egy szóval sem mondtam, hogy milyen magasak az igényeim.
A vonzalom nyilván a minimum, bárki bármit mond.
Elhiszem és tapasztalom is, hogy online nagyon kevés erre az esély és ezért is írtam ki a kérdést.
De, mint mondtam vonzalom nélkül nincs értelme a kapcsolatnak. Nem tetsző barátnőm lehetne, de nem csak ez a cél. Erről hülyeség is vitázni. Sajnálom azokat a kétségbeesett embereket, akik már akárkivel összeállnának.
@17: "a nőknek 100 férfiből talán csak 10-20 aki egyáltalán szóba jöhet" - igen, és ez az a 10-20, akit nem tudsz pontosan behatárolni, mert nem ismered a nő igényeit.
A netes társkeresés azért nehéz, mert a párválasztást objektív tényezőkre redukálja és ellehetetleníti az emberek között zajló egyébként legfontosabb kommunikációs csatornát, a metakommunikációt. Biztos, hogy ha annál azt az 50-100 lányt, akinél neten próbálkozol, személyesen hívod el, akkor sokkal jobb aránnyal kapsz igent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!