Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen tényleg a nők többsége (90 százaléka) komoly kapcsolatot keres?
Én azért mentem fel a tinderre, mert mindenki arról beszélt és kíváncsi lettem.
Körülbelül 3 egész nap után rájöttem, hogy itt senki nem keres semmi komolyat, úgyhogy bár vicces app, de azért életem párját nem itt fogom keresgélni. Aki meg igen, az olyan, mintha 42-es cipőt keresne a hentesnél. Meg lehet próbálni, de nem túl valószínű, hogy összejön.
27N
11 van igazság abban, amit írsz, de mivel lenne jobb egy gazdag, mint egy szegény, ha csak egyszer szexeltek?
Meg lehet, hogy a ronda srác tapasztaltabb, mint a helyes, bár nem törvényszerű.
Akár lehet reális is ez a szám. Manapság boldog-boldogtalan fent van, és azért nyilván az emberek többsége komoly kapcsolatot keres.
Az már más kérdés, hogy a lányok bekajálják az 5-10%-nyi szőkeherceg megfektetős kamudumáját 😃
Mert mindig csak a végletek léteznek...
Egyébként meg, egy férfi megdugja mindkettőt.
Én is inkább kapcsolat céljából mentem fel, és meglepően normális volt a tapasztalatom. Mondjuk a félpucér képes srácokat elvből passzoltam, ezen kívül voltak korrektek akik a leírásban jelezték, hogy mit keresnek, így én maradtam az "elérhető, normálisnak tűnő" rétegnél. Többükkel jól el is tudtam beszélgetni, nem volt rossz tapasztalatom. Az igazi nem lett meg, de talán az is idő kérdése.
Nem hinném, hogy nálunk egyéjszakásra menne mindenképp, bár mivel lány vagyok, ezért nem láttam, milyen a nemem felhozatala.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!