Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek olyan férfival, aki már ölt embert?

Figyelt kérdés
Nem kell semmi komolyra gondolni,például önvédelemből, esetleg háborúban.
2018. jún. 21. 11:07
1 2
 1/13 iamaveryniceguy ***** válasza:
80%
Milyen szituációban öltél embert mucika?
2018. jún. 21. 11:10
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Aszongya semmi komoly...

Azzal se jövök össze, aki így gondolkodik.

2018. jún. 21. 11:11
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
A kettes tokeletesen megfogalmazta a lenyeget.
2018. jún. 21. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Szigoruan nezve en is oltem mar embert. Haldoklo betegeknek morfiumot adtunk be.

Amugy igen. Onvedelembol, ha tenyleg az eleted mulik rajta, meg szep h a masikkal vegzel. Nem eldobod magad mint egy szivacs.

2018. jún. 21. 11:18
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem öltem embert, nem is tervezek, de van egy katona ismerősöm, aki 7 emberrel végzett, ebből az egyik elég fiatal volt, 16 körül.

Családja van egyébként azóta.

2018. jún. 21. 11:19
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Ha olyan hulye, hogy haboruba ment (mert pl bevette, hogy ez hazafias/hosies vagy jot cselekszik (pff) es nem kulonbozo hatterben meghuzodo globalis uzleti erdekeket szolgalt) az eleve kizaro ok, ha pedig onvedelembol vagy onhibajan kivul akkor azzal “nincs gond” ha o maga mar megbirkozott vele lelkileg. Elofordulhat, hogy veletlenul szakado esobe ejjel elut valakit az autopalyan (esett meg ilyen ismerosommel) vagy, tegyuk fel tenyleg megtamadjak - es nem o provokalta ki vagy gyengebbet bantott - es mondjuk ugy esik el a tamado, hohmgy beveri a fejet es meghal akkor az nyilvan nem az o hibaja elvegre megtamadtak. De ezek annyira ritka esetek de tenyleg... Inkabb olyat hallottam, hogy ket reszeg proli osszeverekszik es az egyik kinyirja “veletlenul” a masikat es akkor az “onvedelem”. De persze onhibajan kivul aha, a bortonben is mindenki artatlan.
2018. jún. 21. 11:20
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

Ha önvédelemből tette, amikor más lehetőség nem volt(!!!!), és utána megfelelően feldolgozta a traumát, akkor igen.

Katonával alapból nem jönnék össze, irreleváns, hogy ölt-e embert, amíg ott volt.

2018. jún. 21. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
#4 Magyarországon történik ez a ‘morfiumot adunk be a haldoklóknak’ dolog? Tényleg érdekel, úgy tudtam csak a passzív eutanázia legális.
2018. jún. 21. 11:45
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Bátyám 45 évesen halt meg rákban, az utolsó hat napját kórházban töltötte, szép lassan morfiumozták, egyre jobban, aztán "átsegítették" a halálba. Mai napig meggyőződésem ez, ott voltam, láttam, tapasztaltam sok mindent.
2018. jún. 21. 11:50
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

Alig pár hete ment el egy kedves családtagom (tüdőrák). Igen, tele volt nyomva morfiummal a végén, van ilyen idehaza.

Amúgy mi a "nem hasznos" a válaszomban? (7.)

2018. jún. 21. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!