Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27-28 éves férfinál mennyire kizáró tényező, ha nem tudja megmondani, hogy hány lánnyal feküdt már le?
Napokban volt ez a milyen nővel/milyen férfival nem jönnél össze vitaest itt, aztán felkeltette az érdeklődésemet, hogy sok nőnek kizáró ok a szexkapcsolat.
Ezen meglepődtem, mert élőben kutyát nem érdekelte még, hogy hány lánnyal feküdtem le, de őszintén megmondva pontos számot sem tudnék mondani, max. saccolni 30-40 körülire.
A normális nőket hidd el nem érdekli, mert a normális ember úgy gondolkodik, hogy "ami én előttem volt, az a te dolgod; nincs hozzá közöm". Akik itt gyk-n szívják a véredet, azokra meg ne hallgass. Eleve milyen nyomi ember ül itt ez előtt és lesi azt, hogy kinek milyen szerencsétlen élete van.
"Nyomi" vagyok én is, nem is tagadom, minek?
Ha valaki akar, normális ember, az szarik a múltadra.
Miért ne lenne befolyással a kapcsolatodra, hogy mit csináltál a múltadban? Az az ember nem te voltál? Alakította a személyiségedet, amiket akkor tettél. Úgy kellene élni, hogy felelősséget tudj vállalni a tetteidért, és ne titkolózni kelljen, vagy szégyellni, amiket elkövettél. Persze, szép álomvilág, hogy az a múlt. De nem hinném, hogy ha például te egy szexuális bűnöző, vagy zsaroló, vagy olyan ember vagy, akit korábban már megvádoltak családon belüli erőszakkal, akkor azt nem lenne joga tudni a párodnak. Ezek példák voltak, nem vonok összefüggést a prostituáltakhoz járással. Csak arra utalok, hogy a múltad mindig meghatározó része lesz a jövődnek. Megmutatja, hogy milyen ember vagy/voltál. Miért akarnál most eljátszani egy másik, hamis szerepet? Az úgyis csak egy ideig megy, utána előkerülne a valós személyiséged. Igen, változhat az ember, de attól még nem törlődnek azok a dolgok, amiket a múltban tett.
Ki dönti el, hogy mi az, ami elfogadható? Nincs jogod erről neked ítélkezni, hogy a másik ember mit tart annak, és ez alapján állítani, hogy csak az a normális, aki nem veszi figyelembe a másik múltját. Nagyon naiv hozzáállás ez, nem vall intelligens emberre. Lehet, hogy neked is van olyan, amit nem tudnál tolerálni, ha kiderülne a barátnődről. Például, hogy abortusza volt, vagy több száz férfivel feküdt le, vagy prostituált volt, drogfüggő, rendszeresen csalta az előző barátait, stb.
„Akik itt gyk-n szívják a véredet, azokra meg ne hallgass. Eleve milyen nyomi ember ül itt ez előtt és lesi azt, hogy kinek milyen szerencsétlen élete van.”
Én pont azt írtam a kérdezőnek, hogy bizonyára lesznek olyanok, akik elfogadhatónak tartják a cselekedeteit, akik azonos értékrenddel rendelkeznek. Tehát ahogyan te fogalmaztál, nem "szívtam a vérét". Ő feltett egy kérdést, amire én válaszoltam. Ne kérdezz olyat, amire valójában nem szeretnéd tudni a választ. Mi értelme lenne egy anonim oldalon hazudni? Pont ezért szó sincs arról, hogy egymás életét lesnénk, hiszen csak kérdések és válaszok során kommunikálunk egymással, de ez igazából a másik életének a felszínes ismerete maximum, nem pedig a kilesése. Itt inkább véleménycsere zajlik, amelynek során tudni kell elfogadni érett felnőtt ember módjára, ha nem egyezik a tiéddel mások nézete, és nem nyominak, nem normálisnak nevezni ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!