Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány időnként "lelki elvonulásokra" jár, azt gyanakvással kell szemlélni?
Lelki elvonulás? :O Ez egyenlő a pszichológus?
Miért nem vele beszéled meg, hogy mik a bajai? Miért itt kérdezősködsz?
Vannak bizonyos lelki dolgok, pl. traumák, halál..stb. amiket segítség nélkül az ember nem tud feldolgozni és szükséges a külső segítség. Ettől még normális az ember.
De kár, hogy még mindig ott tartunk, hogy ha valaki pszichológushoz jár az defektes.
Jaj, de szeretem, mikor nem válaszolnak.
Nyilván ha diszkóba jár elvonulni, azt nem veszem komolyan, de extrém introvertáltként megértem, mert nekem is sok az a pár ember is néha, akiket szeretek.
Kifejthetnéd tényleg, hogy mit jelent ez a lelki cucc...
Mert ha csak annyit, hogy önmagával eltöltött időre van szüksége, amiben feltöltődik, hobbijával, magával foglalkozik, pl olvas vagy tanul, akkor az teljesen jó dolog. Valószínűleg introvertált, és szüksége van erre, ilyenkor töltődik fel energiával
Azért csak óvatosan az ilyenekkel, esélyes hogy valami nem kerek a csajszinál.
Ha valakinek szervezetten kell elvonulnia a világtól, mert saját magától nem tud lazítani és kikapcsolódni, az elég nagy gáz. Az ilyen embereknél valami nagy zűr van lelkileg, nem biztos hogy neked ilyen emberre van szükséged. Volt egy barátnőm, aki folyton el akart rángatni "családállítãsra" - no ez a másik téboly -, mert hogy ő már többször volt, és hogy előástak meg helyre raktak neki dolgokat a múltjából, és hogy nekem is jót tenne. Nem tudtam megmagyarázni neki, hogy nekem semmi bajom magammal, a családommal meg a világgal, és inkább otthagytam a lányt, köszönöm, ez nekem nem kell.
Szóval csak óvatosan azokkal, akiknek lelki bajaik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!