Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek orvos pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek orvos pasival? Más nők miért panaszkodnak emiatt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én mist is tudom, hogy kevés az ideje, mivel jár.

Múltkor beszéltem egy nővel, nem emiatt, és háborgott, hogy múltkor fél 11-kor életmentő műtéte volt, betelt a pohár nála, hogy nem jött haza. Meg mindig szakkönyveket vesz, egy csomó pénzt elszórnak ilyenekre. Ekkor már 5 éve házasok voltak.

Ez szerintem mindennek a teteje, én nem ilyen vagyok.

2018. jún. 20. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek valo orvos ferj. Tenyleg specko, kitartonak kell lenned nagyon. Nekem se menne.
2018. jún. 20. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem,mert a legtöbb beképzelt hímsoviniszta tuskó.Tisztelet a kivételnek.
2018. jún. 21. 11:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem értem. Mit hitt a nő? Hogy 2-3 órára bemegy műtögetni a doki, aztán kész, amúgy marhára ráér? Édesistenem... Minek jött össze vele, ha ennyire nem bírja tolerálni?

2018. jún. 21. 11:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Ez jó kérdés...

Egy önző nő.

2018. jún. 21. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nem önző a nő. Nyilván rohadt stesszes neki, főleg, ha gyereke is van. Mindig neki kell alkalmazkodnia, több mindent csinálnia, a saját karrierjét háttérbe szorítani. Magadat sem kell pedesztálra emelned, nem akarja mindenki feláldozni az életét a másikért.

A magyar betegek gyógyítását sem értem. Ha már a nő így nem tudja építeni a karrierjét, elvárható, hogy a férjet is érdekelje a saját családja.

Ilyen férfival én sem kezdenél soha.

De a nőt emiatt önzőnek nevezni, mert időt szeretett volna tölteni az élettársával, az kicsit erős.

Úgy érzem, csak bálványozni szeretnéd magad, hogy mennyivel jobb feleség vagy, ami visszatetsző.

2018. jún. 22. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!