Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti elutasítanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti elutasítanátok egy minden téren szűz 20 éves srácot?

Figyelt kérdés

Tehát nem szexelt, nem fogta meg még lány kezét, nem csókolózott, nem ölelt meg egy lányt sem.

Ezt leszámítva teljesen normális, pozitívan áll a dolgokhoz, nem hangoztatja ezt.

2018. jún. 18. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem jelentene problémát. Én értékelem azt aki szűz vagy azt, aki pár lánnyal volt együtt korábban.
2018. jún. 18. 14:17
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Én igen, de csak azért, mert túl fiatal már hozzám. :D

Amúgy ennyi idős koromban "minden téren szűz" barátom volt. Sőt, még fölötte pár évvel is még egy. Nincs ebben semmi extra vagy ciki.

2018. jún. 18. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Én nem utasítottam el egy 24 éves szűz srácot és több éve egy pár vagyunk. Örültem, hogy nem kamuzott össze mindenfélét, hanem megbízott bennem és őszinte volt. Aki ezért utasít el valakit, az jobbis, ha kiderül
2018. jún. 18. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen helyzetbe vagyok csak lány vagyok és 20 vagyok én örülnék egy szintén szűznek.
2018. jún. 18. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak lány jöhet szóba? :/
2018. jún. 18. 15:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 20 éves lennék nem jelentene gondot, de így meglehetősen fiatalka volna a számomra :) 20 évesen szerintem nem gáz az ilyesmi.
2018. jún. 18. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal lenne már hozzám.

Viszont van párom régóta, és ő szűz volt, amikor összejöttünk, és 20 éves volt pont.

2018. jún. 18. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem jelentene gondot inkább attól félnék, hogy ez miatt ő lenne túságoasan zavarban vagy hogy nem merne kezdeményezni egy csókot vagy kézfogást, szexet.
2018. jún. 18. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem volt ez számomra probléma. Mikor a férjemmel megismerkedtünk és összejöttünk, ő szűz 20 éves (már majdnem 21) volt. Nem szexelt, nem csókolózott mással, nem volt korábban semmilyen kapcsolata.

Előtte 2 esetben is szűz pasival jöttem össze fiatalabbként, így alakult. Bár velük nem lett hosszabb kapcsolat, az egyikkel 10 hónapig, a másikkal 1,5 hónapig jártunk együtt.

Ha viszont most, 32 évesen szingli lennék, nem gondolom, hogy egy 20 éves srác akarna tőlem valamit, ahhoz öreg vagyok:) Akkoriban 24 voltam, mikor mi összejöttünk, 1-4 év korkülönbség nálam nem probléma.:) Úgyis a személyiség dönt ilyen esetben, hogy lesz e hosszútávú kapcsolat, összeillünk-e vagy sem. Szexben sem volt probléma, ami azt illeti, életem során egyedül vele éltem át orgazmust (már a kapcsolatunk elejétől), korábban még tapasztalt partnerekkel sem.

2018. jún. 18. 18:14
 10/11 anonim ***** válasza:
19 volt a párom amikor összejöttünk, én néhány évvel idősebb, mindketten szüzek. Nem volt semmi gond, minden természetes volt köztünk és a bénázásokon is együtt tudtunk vigyorogni. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy egy tapasztalt emberrel másabb lett volna. Szerintem 20 évesen nem gond a többségnek, hogy szűz vagy.
2018. jún. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!