Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti elutasítanátok egy minden téren szűz 20 éves srácot?
Tehát nem szexelt, nem fogta meg még lány kezét, nem csókolózott, nem ölelt meg egy lányt sem.
Ezt leszámítva teljesen normális, pozitívan áll a dolgokhoz, nem hangoztatja ezt.
Én igen, de csak azért, mert túl fiatal már hozzám. :D
Amúgy ennyi idős koromban "minden téren szűz" barátom volt. Sőt, még fölötte pár évvel is még egy. Nincs ebben semmi extra vagy ciki.
Fiatal lenne már hozzám.
Viszont van párom régóta, és ő szűz volt, amikor összejöttünk, és 20 éves volt pont.
Nem volt ez számomra probléma. Mikor a férjemmel megismerkedtünk és összejöttünk, ő szűz 20 éves (már majdnem 21) volt. Nem szexelt, nem csókolózott mással, nem volt korábban semmilyen kapcsolata.
Előtte 2 esetben is szűz pasival jöttem össze fiatalabbként, így alakult. Bár velük nem lett hosszabb kapcsolat, az egyikkel 10 hónapig, a másikkal 1,5 hónapig jártunk együtt.
Ha viszont most, 32 évesen szingli lennék, nem gondolom, hogy egy 20 éves srác akarna tőlem valamit, ahhoz öreg vagyok:) Akkoriban 24 voltam, mikor mi összejöttünk, 1-4 év korkülönbség nálam nem probléma.:) Úgyis a személyiség dönt ilyen esetben, hogy lesz e hosszútávú kapcsolat, összeillünk-e vagy sem. Szexben sem volt probléma, ami azt illeti, életem során egyedül vele éltem át orgazmust (már a kapcsolatunk elejétől), korábban még tapasztalt partnerekkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!