Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Saját magam vagyok a hibás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját magam vagyok a hibás azért mert nincs barátnőm? 20/F

Figyelt kérdés

Szerintem mindenki a saját sorsának kovácsa, és ezért, hogy nekem ennyi idő alatt nem sikerült meghódítanom egy lányt sem komolyabb kapcsolatra, az csakis az én saram. Ha másnak sikerült, akkor nekem is kellet volna még akkor is ha kevésbé vagyok kezdeményező típus.

Ezek tudatában nyilván kiderül, hogy vannak igényeim és nem érem be akárkivel, de érdemes ezen változtatni?

Akárhogy is vesszük, olyannal nem jövünk össze, aki nem vonz minket.

Próbálom magamba elfojtani, hogy majd jobb lesz meg így legalább szabad vagyok és még pénzem is arra van, amire szeretném, de legbelül akkor is hiányzik és inkább feláldoznám az anyagiak javát csak, hogy legyen valaki, akit szerethetek és ő is viszont.

Tükörbe nézni pedig egyre nehezebb mert az ellenségemet látom mindig, aki ráadásul jómagam vagyok.

2018. jún. 17. 12:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És mondd, képes lennél úgy beszélgetni egy neked tetsző lánnyal, mintha nem múlna rajta semmi? Hogy elsősorban az embert látod benne, és csak másodsorban a nőt? És csak sokadjára a vágyaid "tárgyát"?
2018. jún. 17. 21:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Egy nekem tetsző nővel beismerem, hogy nem tudnék úgy beszélgetni mint a szomszéd bácsival. Természetesen attól még emberként kezelném, vagyis nem nyomulnék rá, de csakis mint potenciális nőre tudnék rá tekinteni az első perctől. A vágyaim tárgya viszont nem lenne. Talán jobban szeretek kávézgatni és sétálgatni egy lánnyal, beszélgetni mintsem folyton az ágyban hemperegni.
2018. jún. 17. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:

"de csakis mint potenciális nőre tudnék rá tekinteni az első perctől"

Na itt van a probléma gyökere. Emellé a "potenciális nő" mellé nem férne be az, hogy ő egyúttal egy veled egyenrangú, érző emberi lény is? Vagy ezt nagyon nehezedre esne fejben tartani, mialatt kommunikálsz vele, és eszerint (is) viszonyulni hozzá? Csak mert ha nem is mondod neki, de ő attól ezt még (vagy ennek a hiányát) kapásból megérzi ám.

2018. jún. 17. 21:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy érző emberi lényre tekintek rá és éreztetem is, csak úgy nézek rá mint egy szimpatikus nőre, ami szerintem mindenkinél így van. Nem tudom, ebben hol a probléma?
2018. jún. 18. 07:27
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

"Nem tudom, ebben hol a probléma?"

Az eddigiek alapján azt tippelem, hogy a kettő közül egyik sem szabadna, hogy fontosabb legyen számodra. De úgy saccolom, számodra sokkal lényegesebb, hogy te mit akarsz a nőtől. Itt most nem az a lényeg, hogy ezt elítélem-e vagy sem, hanem hogy akármennyire is eltitkolod vagy próbálod eltitkolni, a túlzott "akarást" a másik megérzi, és taszítólag hat rá. Meg kellene próbálnod úgy elbeszélgetni egy neked tetsző nővel, mintha számodra nem múlna rajta semmi. Meg kellene tanulnod elviselni a visszautasítás lehetőségét. Ha megugrod ezt a szintet, onnantól kezdve lesznek sikereid a női nem körében. De garancia arra, hogy megkaphass valakit, az soha nem lesz, mert a másik akarata egyenértékű a tiéddel, a saját teste, intim szférája és élete fölött pedig normális jogállamokban ugyebár mindenki egyedül maga diszponál.

2018. jún. 18. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
Egy újabb egyetemista szerencsétlen szar. Mind lúzerek vagytok akinek nincs ott apuci pénze... Húzzál el dolgozni, az majd az életre nevel!
2018. júl. 22. 17:20
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os. A kissebbségi komplexusodat éled így ki? XD XD
2018. júl. 22. 18:08
 18/19 anonim válasza:

Nekem sincs.

38/F

2018. júl. 22. 18:47
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szerencsétlen lúzer, aki apuci pénzére szorul. Képzeld nyáron dolgozom és sportfogadásokból finanszírozom magam. Soha nem kérek pénzt a szüleimtől. Ha valamit nem tudok ezekből fedezni akkor inkább nem veszem meg. :) De eddig még mindent meg tudtam venni, amit csak meg akartam, még a 200+ ezres telefont is saját pénzből vettem. Autóra még nincs pénzem, így az marad későbbre.

17-es, a válaszod piszkosul ütött! :D

2018. júl. 22. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!