Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ráírjak arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ráírjak arra, akit itt megismertem és eltűnt?

Figyelt kérdés

Egy kérdésnél megismerkedtem valakivel akivel elég jól elbeszélgettünk. 6 napig beszélgettünk, hosszú üzenetekben. Többször is mondta, hogy szimpatikus vagyok.

Aztán köszönés nélkül eltűnt. Szerintetek ráírjak, hogy miért tűnt el? Nekem elég rosszul esett, mivel komolynak tűnt.

2018. jún. 14. 22:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Email,netán telefon? Ehh minek is ezek a felesleges dolgok egy jól alakuló ismerkedésnél...
2018. jún. 14. 23:08
 12/28 anonim ***** válasza:
Írj rá! Lehethogy azt várja, hogy most Te írj neki. Nem veszíthetsz semmit. Írj neki!
2018. jún. 14. 23:08
 13/28 A kérdező kommentje:

Ő a lány. Előtte mindig elköszönt, amikor aludni ment. Este szoktunk beszélgetni.

Azért gondolkodom, mert senkire sem akarom ráerőltetni magam. Ha közli, hogy nem akar már beszélgetni, akkor elfogadom.

Amióta nem írt, volt fent az oldalon. Benne van a kategória toplistájában.

Az esett furán, hogy nem tűnt ilyen eltűnősnek és hosszú válaszokat írt.

Mit írjak szerintetek az üzenetben, ha ráírok?

2018. jún. 15. 00:06
 14/28 anonim ***** válasza:
11%
Minek irkálnál neki? Tök fölösleges, úgysem lesz semmi.
2018. jún. 15. 00:43
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem lenne sok értelme írni neki. Ha akarna tőled valamit, már megkereshetett volna ő, akár pár mondatban jelezve feléd, hogy most nem ér rá. De hogy így köszönés, magyarázat nélkül eltűnt, azt jelenti, hogy nem érdekled.
2018. jún. 15. 00:54
 16/28 A kérdező kommentje:
A semmiből eltűnés dolgot érzem én is rossznak. Ha közli, hogy nem érdeklem, az rendben van. Így viszont egy újabb csalódás lett, ami miatt szerintem hagyom az egész komoly társkeresést.
2018. jún. 15. 00:57
 17/28 anonim ***** válasza:
78%

A GYIK amúgy sem társkereső, szóval itt tényleg hanyagold a társkeresést, nem arra való az oldal.

Lehet, hogy nagyon nyomultál a lányra, és sok volt neki, gondolom ő sem ismerkedni jár fel ide.

De ennek ellenére továbbra is azt mondom, írj neki, veszítenivalód nincs, legrosszabb esetben nem válaszol vagy megírja, hogy nem akar már beszélgetni. A föld mindkét esetben forog majd tovább, te pedig nem rágódsz azon, hogy mi lett volna ha...

2018. jún. 15. 07:21
 18/28 anonim ***** válasza:
78%

Ki írt utoljára?Gondolom te! Akkor hagy a picsbe.

Max közölheted vele,hogy emberileg többnek láttad minthogy szó nélkül levegőnek nézzen és szevasz.

2018. jún. 15. 08:38
 19/28 anonim ***** válasza:
Én lányként párszor megpróbáltam, hogy napok óta "eltűnt" pasira ráírtam, mert előtte olyan jól elbeszélgettünk... Soha nem jött be, szóval szerintem hagyd :(, ha valaki tényleg beszélni akar veled, az keres, akármilyen elfoglalt.
2018. jún. 15. 13:12
 20/28 anonim ***** válasza:
42%
Megpróbálni megpróbálhatja.Érdemes.Egy próbát megér
2018. jún. 15. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!