Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi számára ez az elképzelés vagy nevezzük bárminek mennyire elfogadható? 👇
Hmm...szoval szamodra a parkapcsolat az, hogy par napot egyutt, aztan par napot kulon. Ez nem parkapcsolat.
Vagy, hogy erted? Pl az ido elorehaladtaval ez valtozna? Osszekoltozes akkor, hogy menne?
egy makulátlanul hűséges nővel menne..
de rafkósan rájönnék hogy mi megy a hátam mögött (ha megy)
Elso vagyok.
Ertem. Ertelek teged. Nem vagy eros, stabil talapzaton ahozz, hogy pl 100 szazalekon izzzon a dolog ugye?
Megertelek, de egy baj van ezzel.
A minosege az ilyen kapcsolatoknak, kb a -20 es a 0 kozott merheto. Ha minosegi kapcsolatot szeretnel, abba fektetni kell, erot, energiat, erzelmet, idot stb-t. De az erzes az karpotol mindenert.
Van akinek az ilyen kapcsolat is jo, mint amit te szeretnel, de ritka az ilyan ember aki beeri ennyivel, vannak, de ritka es, hogy minosegi kapcsolat legyen, keves az esely ra. Szoval.....jo nehez lecket adtal magadnak.
Szerintem ez bonyolultabb es sokkal, sokkalta tobb problemat hoz magaval, mintha inkabb beleadnal mindent. Biztos kevesebb baj lenne vele, mint egy ilyen zarkozottabb kapcsolattal.
Én is valami ilyesmit akarok, így számomra nagyon is elfogadható. Egyrészt eléggé introvertált vagyok, igénylem az egyedüllétet, másrészt meg a párkapcsolat után az elfoglaltságaim a legfontosabbak.
Nem hiszem, hogy csak az elvált férfiak tudnának így élni, én sem vagyok az.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!