Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi számára ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi számára ez az elképzelés vagy nevezzük bárminek mennyire elfogadható? 👇

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok olyan kapcsolatban élni, ahol folyamatosan együtt vagyunk, szeretem megtartani a magam nyugalmát, de(...ha az élet úgy hozza, a megfelelő férfival biztosan együtt tudnék élni a mindennapokban is) szóval úgy szeretnék kapcsolatot, hogy közös időtöltés, de pl neki is, nekem is legyen külön élettér. Nem kihasználás stb a cél, ezt ne is hozzuk fel. Leginkább az elvált férfiak tudnak ebben partnerként viselkedni, de az is érdekelne, hogy ez szerintetek férfiak szerint hogyan működne? Tudnátok így kapcsolatban lenni?
2018. jún. 9. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Hmm...szoval szamodra a parkapcsolat az, hogy par napot egyutt, aztan par napot kulon. Ez nem parkapcsolat.

Vagy, hogy erted? Pl az ido elorehaladtaval ez valtozna? Osszekoltozes akkor, hogy menne?

2018. jún. 9. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez inkább lenne nevezhető programokkal egybekötött szexkapcsolattal.
2018. jún. 9. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

egy makulátlanul hűséges nővel menne..

de rafkósan rájönnék hogy mi megy a hátam mögött (ha megy)

2018. jún. 9. 14:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Tehát :inkább elvált férfira mondanám, hogy nekem jobban való, mert tapasztalataim alapján ők azok, akik szeretnének kapcsolatot, de már nem úgy, hogy közös gyerek stb. Alapvetően, ha az illető olyan és én is neki, akkor szeretnék együttélni is, semmi akadalya. Viszont a jelenlegi életembe... Szóval szükség van társra mindenkinek, de azt jelenleg nem tudom biztosítani, hogy napi szinten együtt. Az még sok. Szerintem egy tőlem idősebb férfi is valamilyen szinten vágyhat egy eleinte lazább(de nem megcsalással teli) kapcsolatra, beszélgetésre,... Stb. (amugy 24 éves vagyok)
2018. jún. 9. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
10%

Elso vagyok.

Ertem. Ertelek teged. Nem vagy eros, stabil talapzaton ahozz, hogy pl 100 szazalekon izzzon a dolog ugye?

Megertelek, de egy baj van ezzel.

A minosege az ilyen kapcsolatoknak, kb a -20 es a 0 kozott merheto. Ha minosegi kapcsolatot szeretnel, abba fektetni kell, erot, energiat, erzelmet, idot stb-t. De az erzes az karpotol mindenert.

Van akinek az ilyen kapcsolat is jo, mint amit te szeretnel, de ritka az ilyan ember aki beeri ennyivel, vannak, de ritka es, hogy minosegi kapcsolat legyen, keves az esely ra. Szoval.....jo nehez lecket adtal magadnak.

Szerintem ez bonyolultabb es sokkal, sokkalta tobb problemat hoz magaval, mintha inkabb beleadnal mindent. Biztos kevesebb baj lenne vele, mint egy ilyen zarkozottabb kapcsolattal.

2018. jún. 9. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
teljesen megértelek, együtt jártam valakivel aztán minden frankó volt aztán összeköltöztünk és jöttek a problémák amiket az okozott hogy néha nem tudtunk elvonulni kicsit a saját világunkba...hát van akinek erre nincs szüksége van akinek igen
2018. jún. 9. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem így kezdődik minden kapcsolat? Aztán összeköltözés, ahogy te is írtad. Nem is értem, mi ebben a kérdés?
2018. jún. 9. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is valami ilyesmit akarok, így számomra nagyon is elfogadható. Egyrészt eléggé introvertált vagyok, igénylem az egyedüllétet, másrészt meg a párkapcsolat után az elfoglaltságaim a legfontosabbak.

Nem hiszem, hogy csak az elvált férfiak tudnának így élni, én sem vagyok az.

34/F

2018. jún. 9. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
A 8-assal értek egyet én is, nem kell ehhez elváltnak lenni. Több ilyen kapcsolatot látok a környezetemben és évek esetleg évtizedek óta működnek. Valami hasonlót szeretnék én is, ami nem arról szól, hogy munka után mindketten rohanunk haza és szinte levegőt sem vehetünk egymás nélkül. Jóból is megárt a sok, így az együtt töltött időből is. Inkább legyen kicsit kevesebb, de az minőségibb. Ehhez pedig nem is feltétlenül kell elmenni egyik félnek sem otthonról, csak mondjuk amíg a férfi a motorját bütykölgeti, addig a nő mondjuk a virágait gondozza, olvas, amihez épp kedve van. Tehát mindegyikük a saját hobbijának is él egy kicsit és nem egymás nyakán lógnak folyamatosan.
2018. jún. 9. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!