Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatok párt, ha tényleg ronda vagyok?
Eddig még csak visszautasításokban volt részem. Alapból sem voltam egy nagyon közösségi ember, de a visszautasítások egyre jobban visszahúzódóvá tettek az ismerkedés terén. Ezen felül eléggé ronda is vagyok, erre is kaptam 1-2 megjegyzést életem során. A photofeelerre is töltöttem fel pár képet, de egyikre sem kaptam jó véleményeket.
Igazából én csak egy kedves, visszafogottabb lányt szeretnék, akivel csinálhatunk közös programokat, aki szeret és akit szerethetek.
19F
Most ez sablonos lesz...de ha tényleg olyan rondának tartod magad: sz.arj bele az egészbe, csak élvezd az életedet, f.sd le h ki mit gondol, meg azt is h ronda vagy. Kár emiatt elbénázni a lehetőségeket. Az élet megy tovább, a rondaságtól még nyugodtan tudsz az lenni aki vagy. Csak dobd el magadtól ezeket a gátlásaidat.
Nekem nagy a fenekem, persze az más, mert fogyózni lehet, tudok rajta változtatni de ez most lényegtelen. Kamaszkoromba nőtt meg, mindenki beszólogatott, de igazából senki nem segített. (Nem vagyok amúgy elhízott v ilyesmi, jó arányos alakom van) Ezért arra gondoltam egyszer mikor már r.ohadtul elegem lett belőle h ok...akkor be lehet kapni, nem kell odanézni ha nem tetszik. Néha mai napig belenézek a tükörbe és rácsodálkozom h basszus, tényleg nagy. Néha normálnak látom, de nem izgat egyszerűen, ez csak egy seg.g. Aztán jött a barátom és azt mondta h olyan fenekem van h le se tudta venni róla a szemét, azonnal szerelmes lett belém, két hétig csak rám tudott gondolni h engem akar. :D szóval hála Istennek minden relatív, ez vagy te fogadd el magad és élj boldogul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!