Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják az interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják az interneten lévő nők hogy ha egy pasi helyes, akkor annak magasnak is kell lennie?

Figyelt kérdés

Én állítólag elég helyes pasi vagyok, többen mondják nekem. Interneten próbálkozok és bizony 10 lány 7 vissza szokott írni és volt hogy rám is írtak lányok.

Viszont magasságom nincs kitéve, valóban nem vagyok magas 168 cm körüli pasi vagyok.

Mikor szóba jön a magasságom és elmondom mennyi is vagyok, akkor a legtöbb nő elcsodálkozik, hogy komolyan?.. legalább 180 cm-nek gondoltak stb. Persze ezek utána az érdeklődés is abba marad a nők réséről. :)

2018. jún. 7. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván mivel nem mérőszalaggal pózolva van rólad a kép, így egyértelműen nem derül ki. És ha az elején szimpatikusnak találnak, meg az arcod alapján helyesnek, akkor a maradék hiányzó dolgokat megpróbálják ideálissal behelyettesíteni.
2018. jún. 7. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
Micsoda véletlen. Pedig itt a szűzmáriára esküdöznek naphosszat, hogy nem mérvadó és csak üres rinya.
2018. jún. 7. 20:38
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, a párom igencsak jópasi, aztán 166 cm :D
2018. jún. 7. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Miért gondolod, hogy azt gondolják, hogy magas vagy? Nem tudják, ezért megvárják, míg kiderül. Nem kell azon háborogni, ha nem akarnak alacsony férfival ismerkedni. Nem mindenkinek irreleváns a másik magassága, de ezzel nincs is semmi probléma. Ahogyan a férfiak is háborognak, ha egy kövér lánynál csak az arcáról van kép, és eltűnnek, ha kiderül, hogy nem vékony, ugyanez van nálad is. Mi értelme lenne továbbra is ismerkedni veled (vagy a férfiaknak a már említett kövér lánnyal), ha egyszer nem jössz be nekik?

Ha nem vagy vak, akkor láthatod a mindennapi életben, az utcán, a boltban, akárhol, hogy az alacsony férfiaknak is van barátnője. Csak meg kell találni, akinek így tetszel, ahogyan vagy, és nem valami kompromisszumos megoldásként tekint rád.

2018. jún. 7. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Valamiért ezt én is megkaptam rengetegszer. Nem tartom magam helyesnek, de akiknek bejöttem, mind meglepődtek a magasságomon. 176 vagyok és 180 felettinek tippeltek.
2018. jún. 7. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:
24%

ezért kell megelőznöd őket.

-azt hittem hosszabb a hajad.

-azt hittem barna hajú vagy,valahogy olyan barnaként éltél bennem stb stb.

a lényeg hogy te ébressz megfelelési kényszert ne pedig benned ébresszenek,mert akkor vége is van mielőtt elkezdődött.

2018. jún. 7. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Mindenkinek joga van választani. Vannak lányok akiknek nem számít a magasság!

Tetszenek a kissé molett lànyok?

2018. jún. 7. 23:25
 8/11 anonim ***** válasza:
#7: Nekem teljes mértékben az eseteim! :D
2018. jún. 7. 23:26
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

Amiért ti is formás didkókat és keskeny derekat tippeltek a dagadt lánynak, akiről csak arcképet láttok.

Meg mert a pasik általában magasak, a nők meg alacsonyak és ez a megszokott.

2018. jún. 8. 02:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Mert a legtöbb nőnek fontos a magasság. Teljesen mindegy, hogy miért.

Foglalkozz azokkal a lányokkal akiknek ez indifferens.

2018. jún. 8. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!