Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen jók lennének a férfiak átlaga, többsége?
Ugye állítólag a nők hipergámok, azaz genetikailag beléjük van kódolva, hogy a legjobb férfit válasszák. Aki erős, magabiztos, feltalálja magát, anyagilag jól álljon, ügyes legyen és fel tudjon a nő nézni rá stb.
Na most ennek ellenére ugye tudjuk, hogy állítólag a legtöbb nő foglalt, itt is mindig ez megy hogy minden nőnek van pasija stb. Most akkor ebből az következik, hogy nagyon jók a mai férfiak....
Két dolog kimaradt.
1. Sok csaj van, akin több jó pasi is osztozik. Abban ugye mindenki egyetért, hogy nem minden nő hűséges.... úgyhogy semmi jelentősége, ha néhány férfi is ezt csinálja.
Ez akkor lenne mérvadó, ha pl. tízszer annyi hűtlen férfi van, mint nő. Vagy ha eleve azt feltételezitek, hogy MINDEN férfi hűtlen, és annyi nőt dug egyszerre, amennyit csak tud.
Szóval akkor most minden férfi hűtlen farokvezérelt disznó, vagy mégsem?
Legalább ti pasik jussatok már ebben közös nevezőre!
2. Az, hogy nem anyukád törli ki a se.gged, van munkád 30 éves korodra, egyedül el mersz utazni vonattal 100 km-t egy átszállással, és ha kapsz egy csekket, tudod hogy kell inkább netbankon elutalni: egyre több férfi számára komoly kihívás. De azért nem kell egyből szupermennek hívni mindenkit, aki képes rá.
Lehet, hogy az általad felsorolt tulajdonságokat te extrának érzed, mert benned egy sincs meg, de el foglak keseríteni: százból kilencvenkilenc felnőtt férfira igaz.
Az pedig egyszerű logika, hogy ha van 5 jelölt, mindenki a legjobbat választja. Aki tudatosan választja a rosszabbat, az egyszerűen hülye.
utolsó, és hogy választod ki az 5 jelölt közül a legjobbat?
végignézed az önéletrajzokat? vagy kinek van több pénze?
ki jár jobb ruhákban?
#10: Hagyjuk már ezt az incel szöveget. Beteges, hogy páran minden kérdésnél beírjátok és döngetitek a melletek, hogy akkor igazatok van, mert hozzávágtátok a másikhoz. Kb. mintha minden kérdéshez bevágnám, hogy gonosz feminácik.
Szerintem átlagos vagyok, van barátnőm, előtte elég sok lánnyal ismerkedtem, szexeltem. Ettől függetlenül én is látom, hogy van pár haverom, aki még 20 felett szűz és vannak nálam is jobb srácok, akik tényleg rengeteg lányt megkaphatnak és meg is kapnak. Szó sincs mentsvárról, ezek tények. Vagy szerinted nincsenek csajozógépek?
"Más kérdés, hogy kicsit rendre kell őket olykor nevelni, hogy meg akarjanak állapodni, de ja, ők csak átlagos pasik."
Wtf? Kutyák szerinted vagy mi?
#10 Az incelek azok nem az átlagos férfiak, ők nyilván nincsenek is annyian. Az átlagos férfi az, aki mondjuk lehet tud is nőt szerezni, de sok erőfeszítés kell hozzá. Vagy mondjuk tipikusan az átlag srác a szociális környezetében próbálkozik, de nem nagyon jönnek össze a dolgok, gyakori hogy a barátzónában landol (és mivel nem látja át a helyzetet, ezért nem tud belőle kilépni), gyakori még, hogy egyetlen lányban, az "igaziban" hisz, és ha az az egy bizonyos lány visszautasítja, akkor nehezen tudja feldolgozni, ahelyett hogy továbblépne. Persze van, hogy össze is jön neki párkapcsolat is. (bár nem mindig a jobb nőkkel, inkább hozzájuk hasonló átlagosabb csajokkal, vagy molett csajokkal stb)
Szerintem kb ilyen az átlag. Van az átlag fölötti, aki ha nem is macsó, de mondjuk gyakran akad stabilabb párkapcsolata, akár jobb nőkkel is, meg jó a szociális érzéke annyira, hogy nem esik nehezére, hogy találjon valakit.
Az incelek meg csak egy kisebb rész, azok akik nem akarnak tanulni a saját hibáikból, csak a nőket szidják hogy felszínesek, a pénzre mennek, és neki azért nincs nője, mert alacsony meg ronda stb. Általában keveset is próbálkoznak, de amikor igen, akkor is szerencsétlenül, a legalapabb hibákba esnek bele stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!