Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mondjátok el milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mondjátok el milyen pasira vágytok. Ha lehet akkor nagyon őszintén. Külsőt, belsőt is. Miért ennyire felszínesek az emberek amúgy?

Figyelt kérdés
Én egy kicsit összezavarodtam fiú létemre,mert a lányok elmondják,hogy milyen fiúra vágynak és közbe meg teljesen más pasikkal jönnek össze.

2018. jún. 3. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Minden nő másra vágyik... Viszont mivel ez egy anonim oldal, ahol nem számít, ki vagyok, bátran vállalom a sokak szerint talán botrányos vágyaimat.

Olyan férfit akarok, aki a kapcsolatban konzervatív, de az életében liberalista. Aki elfogadó és nyitott a világra, a világ dolgaira, aki nem néz furcsán egy nőre, aki mérnöknek megy vagy kijelenti, hogy ő nem fog főzni, helyette mosogat és társai. Aki nem egy csőlátású, korlátolt ember, hanem szeret tanulni és tud is tanulni. A saját hibáiból is. Aki úgy hisz a munkahelyi egyenjogúságban, hogy hisz a párkapcsolaton belül a női törékenységben és az udvarlásban. Aki tud és akinek imponál is, ha ő hordhatja a nadrágot, ő vethet fel ötleteket a kapcsolatban, szereti, ha dönthet és szereti, ha a család és a főbb tevékenységek megszervezése (nyilván a nő véleményének figyelembevételével) az ő kezében lehet. Aki nem érzi gáznak vagy nevetségesnek azt, hogy kettőnk közül ő a fizikailag keményebb, ő a domináns és ő az, amit még '60-ban is férfinek hívtak. Hangsúlyozom, a kapcsolatban. A házimunka, a munkavállalás, a gyereknevelés, anyagiak nem tartoznak erre a lapra. Csak az, amit mi úgy teszünk, mint egy szerelmes pár: a szórakozás, utazás a szerelem, a szex... Csak és csak itt.

Külsőre értelemszerűen nálam kicsit testesebb. Nem 185, nem kigyúrt, de legyen én a törékenyebb, a kisebb, a nő. Haj, szem, többi hülyeség sosem volt szempont, csak az, hogy mikor megismerem, ne taszítson. Ha semleges vagy ha vonzó a teste és az arca számomra (ezt nem tudom, milyen, mert sokféle tetszik, ezt látni kell), az a jó. Ha semleges, abból már lehet szerelem a belső értékekkel, azért írom.

Humora tragikus, mint az enyém, hobbija aktív, gondolkodást és cselekvést igénylő, mint az enyém. Lehet bármi, de ne punnyadjon. Szorgalmas, gondolkodni szerető nő vagyok. Mert nekem ez nyújt élvezetet, ez egy életforma. Legyen ő is ilyen, csupa szín lesz az életünk, függetlenül attól, hogy mást csinálunk szabadidőnkben. Csak a jellege legyen hasonló és a szemléletünk a világgal és a szabadidő, vagy az élet eltöltésével kapcsolatban. Bármit, csak egy lusta minimalistát ne!

Legyen ép. Nem érdekel, hogy hány nővel volt, mit csinált előttem, milyen családból jött, milyen iskolába járt és kikkel barátkozott. Nem számít. Az számít, milyen az értékrendje és hányadán áll magával. Mennyire szereti magát, másokat, az életet, mennyire gondolkodik globálisan, mennyire képes a jövőre is gondolni. Ne cselekedjen frusztrációból és indulatból a fontos dolgokban, ne írjon le másokat a sérelmei miatt, ne vádaskodjon, ne fenyegessen, ne zsaroljon érzelmileg, ne sajátítson ki, ne lökjön el magától, ne kezelje a stresszt szerekkel, ne legyen alkoholista, dohányos, szerfüggő és ne forduljon egyéb tudatmódosító szerekhez azért, mert képtelen feldolgozni és megélni a józan létet. Mert nekem olyan ember, aki nem bír el lelkileg a valósággal ilyenek nélkül, nem kell az életembe. Legyen kemény, bírja a strapát, én is azt teszem. Legyen érzelmileg olyan ember, aki nem tesz tönkre, csak boldoggá. Nehézségek lehetnek, de van, ami beteges. Vegye észre, ha vannak hibái és gyengeségei, rossz berögződései és ne legyen rest dolgozni rajtuk, akár az én segítségemmel is.

Legyen stabil. Érzelmileg is, de legyen az én bajtársam, akire támaszkodhatok. Akarjon családot, akarjon feleségül venni, akarjon közösen jövőt építeni és erre legyen kész a megfelelő életszakaszban. Legyen tudatában a felelősségnek és az idő múlásának. Legyen tudatában annak, hogy meddig ér el a keze és mivel gazdálkodhat. Legyen tudatában annak, hogy ez egy közös élet, ahol nincs mindig én-én-én és ahol bíznia kell bennem, ahogy én is teszem. Nem vakon, de tudjon bízni bennem. Ne fújjon rám, ha közös lakást akarok, ne viszolyogjon, ha épp ő vagy én fizetünk kicsit többet, ne anyagias undok lényként tekintsen rám, ha azt mondom neki, hogy a saját és a gyerekünk egészsége érdekében szeretnék kicsit otthon lenni pár hónapot a babával és nem akarok a munka és az anyagiak miatt görcsölni. Úgy vállaljon engem és majd a gyerekünket is az életébe, hogy tisztában van azzal, hogy ez felelősség és pénz, amit nem lehet lefújni egyik napról a másikra. Ha velem van, elvileg akar gyereket és elvileg nem csak az én kedvemért. Akkor elvileg eszerint szervezte az életét nélkülem is és van erre alkalmas anyagi kerete, ahogy én is gyerekre és házzasságra rendezkedek be, nem szalagmunkásként a máról-holnapra túlélésre. Hasonlítsunk ebben, különben nem egy irányba tartunk. Tudja megkülönböztetni az egészséges, rendes közös élethez tartozó költségeket az aranyásástól és az érdekkapcsolattól és ne lásson belém ilyet azért, mert szeretném, hogy elvigyen egy évben nyaralni vagy meglepjen a születésnapomon. Igyekszem én is, de az ember nem nézheti mindig, hogy fillérre pontosan ugyanannyit fizetett-e a másiknak, mint fordítva. Legyen rugalmas ebben és kicsit kevésbé gyanakvó. Ígérem, nem adok okot rá, hogy azt higgye, kihasználom.

Legyen szent számára a család és a kapcsolatunk. Ismét bizalom, bízzon bennem, hogy nem fogom be papucsnak és szakítom el a barátaitól, ahogy ezt fordítva is elvárom, de legyen képes olykor szem előtt tartani, hogy ha az élete része vagyok, olyan nő, aki idővel a saját családjának a tagja lesz, ezáltal a barátok és a származási család második helyre kerül a fontossági sorrendben. Én ezzel nem fogok visszaélni és neki ebben bíznia is kell (és figyelni is erre), de lehessen tőle kérni olyat néha, hogy legyen inkább velem, érjen rá és ki tudja húzni a fejét a barátai vagy az édesanyja fenekéből. Tudja, hol a más nőkkel való kedvesség és közvetlenség jó ízlésének határa, ehhez mérten viselkedjen velük mellettem. Legyen hűséges és ne csak azért, mert jobb nő vagyok, vagy mert mindig megengedem neki a szexet. Olyan okok miatt jöjjön össze velem, amik túlmennek a külsőn és amit lehet annyira becsülni és tisztelni bennem, hogy ha azokat megtartom, független az öregedésünktől, meg tudom őt is tartani.

Ne tegyen ki olyannak, ami tudja, hogy tönkretenne és ártana nekem. Ne húzzon ki külföldre és ne ingázzon, itthagyva engem, ha én mozdíthatatlan vagyok a magam munkája miatt, az ilyeneket tudjuk megbeszélni. Ne hagyjon cserben, ne erőltessen belém semmit, legyen az étel vagy fogamzásgátló, ne erőltessen rám semmit, legyen az szerep (pl szex közben vagy az anyja előtt -tudok viselkedni anélkül is és lehet kérni is) vagy legyen az nézet (vallási, politikai, bármilyen). Ki tudja fejezni a saját nézeteit kulturáltan, az enyémet úgy kritizálva, hogy azzal engem (személyemet) nem sért. Ne hülyézzen amiatt, amiben én hiszek, mondja inkább, hogy nem ért vele egyet és illesse az elképzelést kritikával.

Ennyi az igényem. Ha nem hiszitek el, azzal nem tudok mit tenni.

22N

2018. jún. 4. 01:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Na ez! Hölgyeim és uraim, ez egy válasz! Minden tiszteletem a hölgyé. Nem tudom a többi férfi, hogy van ezzel de örülök, hogy akadnak még ilyen kaliberű nők Magyarországon akik tudják mit szeretnének az élettől a párjuktól és a jövőtől. Kár, hogy eddig még egy ilyen nővel se futottam össze...

23/F

2018. jún. 4. 07:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Külső: átlagos megjelenés, legyen tiszta és ápolja magát

Belső: figyelmes, kedves, megbízható, felelősségteljes, családszerető, intelligens és hasonló jövőkép, mint az enyém

2018. jún. 4. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Már majdnem elkezdtem leírni, de közben rájöttem, hogy még ha teljesen reális dolgokat írok, akkor is beugatja majd valaki, hogy egy hazug aranyásó rbanc vagyok és úgyis csak a gazdagkigyúrtbéemvés kell nekem is, úgyhogy inkább nem is erőlködöm.
2018. jún. 4. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!