Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit akarhat egy fiatal csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy fiatal csinos 19 éves lány egy 66 éves korának megfelelő külsejű nyugdíjas bácsitól?

Figyelt kérdés

Egyik ismerős 19 éves lány nagyon kis csinos fiatal leányzó összejött egy nála Jóval idősebb 66 éves nyugdíjas bácsival mikor találkoztam velük Nem akartam hinni állandóan nyaltak fajták egymást, csókolóztak.

A bácsinak tényleg sincs semmi pénze egyszerűen felfoghatatlan Ez számomra

2018. jún. 3. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
10.: persze, ez így van. Csak a kérdező nagyon álságos módon teszi fel a kérdést, ezért akartam rávilágítani, hogy ő os felszínes
2018. jún. 3. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Le lett irva, hogy nincs pénze. Hagyjátok már ezt a nők a pénzért mindenre képes dolgot. Nekem van pénzem, saját tehermentes házam egy gyönyörű helyen, még se akar egy nő sem. :D

Szerintem úgy ahogy vannak férfiak, akiknek a fiatal lányok jönnek be, úgy vannak fiatal lányok is, akiknek az idős férfiak. Bár az tény, hogy a 66 év kissé már extrém kategória.

2018. jún. 3. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan betegség, hogy gerontofília, amikor fiatal nő vagy férfi öregasszonyokhoz vagy öregemberekhez vonzódik.
2018. jún. 3. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 pénze lehet nincs, de vagyona valwmiben van. Ezt a nőknek is látniuk kell, téged azért nem akarnak, mert nem látnak a vagyonodra.
2018. jún. 3. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor max. mint gerontofília lehet, ami egy sima perverzió, fétis. Főleg ha korának megfelelő vénpapa külseje van és nem valami Sónkáneri 66 évesen ultimate macho papa.

2018. jún. 3. 18:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos egy 43 éves fiatal neki... ;)
2018. jún. 3. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Ekkora kamut. :D
2018. jún. 10. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!