Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy fiatal csinos 19 éves lány egy 66 éves korának megfelelő külsejű nyugdíjas bácsitól?
Egyik ismerős 19 éves lány nagyon kis csinos fiatal leányzó összejött egy nála Jóval idősebb 66 éves nyugdíjas bácsival mikor találkoztam velük Nem akartam hinni állandóan nyaltak fajták egymást, csókolóztak.
A bácsinak tényleg sincs semmi pénze egyszerűen felfoghatatlan Ez számomra
Le lett irva, hogy nincs pénze. Hagyjátok már ezt a nők a pénzért mindenre képes dolgot. Nekem van pénzem, saját tehermentes házam egy gyönyörű helyen, még se akar egy nő sem. :D
Szerintem úgy ahogy vannak férfiak, akiknek a fiatal lányok jönnek be, úgy vannak fiatal lányok is, akiknek az idős férfiak. Bár az tény, hogy a 66 év kissé már extrém kategória.
Akkor max. mint gerontofília lehet, ami egy sima perverzió, fétis. Főleg ha korának megfelelő vénpapa külseje van és nem valami Sónkáneri 66 évesen ultimate macho papa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!