Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy osztrák pasit tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy osztrák pasit tényleg nem érdekli, hogy magyar vagyok és úgy hívott randira?

Figyelt kérdés
Meglepődtem, mert nem beszélem jól a németet, vele is angolul kommunikálok.
2018. jún. 1. 08:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi információból honnan tudjuk, hogy ő pont milyen? Attól, hogy osztrák, még nem lesz ilyen vagy olyan. Ha szimpatikus, adj neki esélyt, aztán úgyis kiderül, mit akar. Te vagy kint vagy ő van itt?

A második kommenteden meg felnevettem, az elég ciki lehetett :D Nagy szégyen itthon a nyelvoktatás egyébként, azt hiszi az ember hogy jól megy neki, mert mindig ötös volt, meg van nyelvvizsgája, stb, aztán akkor jön rá hogy mennyire nem tud, mikor anyanyelvi közegbe kerül és használni kellene mindenkivel, mindenről.

2018. jún. 1. 10:36
 12/16 A kérdező kommentje:

Egyuk sem, én a határ mellett lakom, ő meg Dél-Burgenlandban, kb. 10 km a határ.

Egy lagzin ismertem meg.

Az nagyon ciki volt, az biztos. Pedig szépen beszél németül.

2018. jún. 1. 10:44
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Adj neki egy esélyt szerintem, majd meglátod, milyen, később még mindig meggondolhatod magad.

És mindegy mit kér, beszélj vele németül, klasszul meg fogsz tanulni :D

2018. jún. 1. 10:51
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Mi az hogy nem érdekli? Direkt jó pont os lehet. :)

Egy német pasival ismerkedtem meg pár éve, akinek sorban csak magyar barátnői voltak. Neki nagyon bejött ez a "balkán" mentalitás, hogy munkában is meg háziasszonyként is helyt akarunk állni. Szereti a magyar konyhát is. A nők is tetszenek neki.

Azt mondja, hogy otthon a két véglet van. Az egyik, aki csak dolgozik, de bejárónője van, étteremben eszik vagy házhoz rendel. Egyáltalán nem házias, és nem is érdekli. A másik a kis házitündér, aki szívesen szül gyereket is, de cserébe elvárja, hogy a férje tartsa el a családot.

Nem éri be egyik típus se azzal, hogy első randin meghívja kávézni.

Sajnos az itteni élet és az itteni férfiak megedzettek minket.

2018. jún. 1. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Rendben van. Evekig voltam eggyutt egy nemet pasival es angolul beszeltunk.
2018. jún. 1. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:
:)
2019. aug. 14. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!