Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderes negatív tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderes negatív tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Elmentem ma a randihelyszínre, a srác hívott el, ő írt rám stb. Egyéjszakásnak terveztük. Odajön robogóval(egy budai gazdag kis ficsúr amúgy), azt mondja, hogy leparkol, 2 perc és jön. Hát nem jött, le is tiltott mindenhonnan. Pedig vékony, formás, csinos lány vagyok, arcra se csúnya, nem értem, mi volt a baja. Máskor tök normálisak a srácok. Szerintetek miért csinál ilyrt valaki? Nektek volt hasonló “élményetek”?

22L

2018. máj. 31. 20:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
37%

"Arról tudsz, hogy egy nőnek is joga van akkor és azzal szexelni, akivel és amikor akar?"

Hát ebben az esetben hiába volt, ha neki meg joga volt nem szexelni :D

2018. máj. 31. 21:16
 22/42 A kérdező kommentje:
Jó hát nekem nem az a bajom, hogy nincs szex, van száz másik jelentkező, ha arra vágyok, csak azt nem értem, hogy hogy lehet valaki ilyen paraszt. De mindegy, ez van.
2018. máj. 31. 21:20
 23/42 anonim ***** válasza:
66%
Írj, kíváncsi vagyok rád.
2018. máj. 31. 21:37
 24/42 anonim ***** válasza:
89%
Beképzelt hülye liba vagy. Azt hiszed mindent megkaphatsz. Mosg itt vered a nyálad hogy le lettél tojva. Jegyezd meg. Nem kellesz mindenkinek.
2018. máj. 31. 21:54
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
*most meg
2018. máj. 31. 21:54
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, könnyen odadobtad volna magad, gondolom ismerkedik sok más nővel is. Így nem látott benned semmi izgalmat még egy numerához sem, ennyi.
2018. máj. 31. 21:55
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
És attól nem tartasz, hogy valami nemi betegséget kapsz ezektől? Azért gondold el, hány nőbe rakja be az ilyen. Örülj neki, hogy nem lett semmi.
2018. máj. 31. 22:30
 28/42 anonim ***** válasza:
87%

Én egy szóval sem mondtam, hogy nincs jogod nőként ahhoz, hogy akár a létező összes farkat egyszerre is magadba engedd.

Nem a jogi tényezők miatt jegyeztem meg azt amit. És még csak nem is igazán erkölcsi rész miatt, de az már közelít. Inkább úgy emberi, érzelmi és hasonló téren. Számomra belegondolni abba, hogy egy nő ilyen utakon át képes lefeküdni valakivel és esetleg még élvezi is... Abszurd, értelmezhetetlen és szélsőséges.

A prostit megértem, a pénz miatt. Ők is így csinálják körülbelül. Bár azért a legtöbb nem chaten nyomja, hanem elvárja, hogy felhívják telefonon.

Ismerkedésből, ismeretségből kialakuló rövid, lenge dolgokat is megértem valahol. De ez itt már magas. Bár lehet, hogy csak kamu kérdés. Mindegy. Tuti létezik ilyen.

2018. máj. 31. 22:49
 29/42 A kérdező kommentje:

“Számomra belegondolni abba, hogy egy nő ilyen utakon át képes lefeküdni valakivel és esetleg még élvezi is... Abszurd, értelmezhetetlen és szélsőséges.”

Nos SZÁMODRA lehet az, csak nem te vagy az egyedüli ember a világon, és nem csak a te véleményed az egyetlen létező és elfogadott dolog. Így már érthető a helyzet? És hogy milyen indíttatásból csinálom? Mondjuk élvezetből? De ez csak tipp, nem tudom, te miért szoktál szexelni, én azért. Számomra meg az az abszurd, hogy minek élnek hosszú éveket egymással házas emberek úgy, hogy félrekúrogatnak és nemis szeretik egymást. Mégis sokan csinálják.

Amúgy nyilván nem lehet mindenkinek tetszeni, de gondoltam ha már egyszer rámírt és ő hívott el, itt nem ez volt a helyzet. Pont úgy nézek ki mint a képeimen :D Szerintem csak szórakozott, vagy ha tényleg nem tetszettem neki, akkor nem, majd lesz más. Bár ilyen tényleg nem volt még, pedig sok randim volt már, lehet impotens..

2018. máj. 31. 23:03
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár én is kíváncsi vagyok rád. Igaz nem azért, hogy meglátogassalak egy menetre. Csak érdekel, hogy olyan vagy-e külsőre, mint amit elképzelek.
2018. máj. 31. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!