Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderes negatív tapasztalatok?
Elmentem ma a randihelyszínre, a srác hívott el, ő írt rám stb. Egyéjszakásnak terveztük. Odajön robogóval(egy budai gazdag kis ficsúr amúgy), azt mondja, hogy leparkol, 2 perc és jön. Hát nem jött, le is tiltott mindenhonnan. Pedig vékony, formás, csinos lány vagyok, arcra se csúnya, nem értem, mi volt a baja. Máskor tök normálisak a srácok. Szerintetek miért csinál ilyrt valaki? Nektek volt hasonló “élményetek”?
22L
"Arról tudsz, hogy egy nőnek is joga van akkor és azzal szexelni, akivel és amikor akar?"
Hát ebben az esetben hiába volt, ha neki meg joga volt nem szexelni :D
Én egy szóval sem mondtam, hogy nincs jogod nőként ahhoz, hogy akár a létező összes farkat egyszerre is magadba engedd.
Nem a jogi tényezők miatt jegyeztem meg azt amit. És még csak nem is igazán erkölcsi rész miatt, de az már közelít. Inkább úgy emberi, érzelmi és hasonló téren. Számomra belegondolni abba, hogy egy nő ilyen utakon át képes lefeküdni valakivel és esetleg még élvezi is... Abszurd, értelmezhetetlen és szélsőséges.
A prostit megértem, a pénz miatt. Ők is így csinálják körülbelül. Bár azért a legtöbb nem chaten nyomja, hanem elvárja, hogy felhívják telefonon.
Ismerkedésből, ismeretségből kialakuló rövid, lenge dolgokat is megértem valahol. De ez itt már magas. Bár lehet, hogy csak kamu kérdés. Mindegy. Tuti létezik ilyen.
“Számomra belegondolni abba, hogy egy nő ilyen utakon át képes lefeküdni valakivel és esetleg még élvezi is... Abszurd, értelmezhetetlen és szélsőséges.”
Nos SZÁMODRA lehet az, csak nem te vagy az egyedüli ember a világon, és nem csak a te véleményed az egyetlen létező és elfogadott dolog. Így már érthető a helyzet? És hogy milyen indíttatásból csinálom? Mondjuk élvezetből? De ez csak tipp, nem tudom, te miért szoktál szexelni, én azért. Számomra meg az az abszurd, hogy minek élnek hosszú éveket egymással házas emberek úgy, hogy félrekúrogatnak és nemis szeretik egymást. Mégis sokan csinálják.
Amúgy nyilván nem lehet mindenkinek tetszeni, de gondoltam ha már egyszer rámírt és ő hívott el, itt nem ez volt a helyzet. Pont úgy nézek ki mint a képeimen :D Szerintem csak szórakozott, vagy ha tényleg nem tetszettem neki, akkor nem, majd lesz más. Bár ilyen tényleg nem volt még, pedig sok randim volt már, lehet impotens..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!