Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a lányoktól, van rá valamilyen megoldás?
Figyelt kérdés
Megszólítani de sokszor rájuk nézni sem merek. Esetleg forduljak pszichológushoz?2018. máj. 30. 11:04
11/25 anonim válasza:
Mitől félsz?
Szerinted mi a legrosszabb ami történhet?
12/25 A kérdező kommentje:
Elzavarnak.
2018. máj. 30. 12:34
13/25 anonim válasza:
És akkor mi van?
Nem áll meg tőle a világ, és a kenyér sem lesz drágább.
Az életben nem tudod elkerülni a visszautasítást, akármiről is legyen szó...
14/25 A kérdező kommentje:
De számomra lehet azt bizonyítaná be,hogy felesleges többet is megpróbálnom.
2018. máj. 30. 12:41
15/25 anonim válasza:
Azt gondolod mást nem zavarnak el?
Elzavarják, aztán próbálkozik másnál. Semmire nincs garancia, de ha megpróbálod akkor esély se.
16/25 anonim válasza:
Balázs: még hányszor mondjuk Neked, hogy irány a pszichiátria? Neked komoly gondok vannak a fejedben...
Hiába segítünk minden kérdésednél, valószínűleg szenilis vagy, mert holnap felteszed újra ugyan ezt.
17/25 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem a pszichiátriára mennem.
2018. máj. 30. 16:07
18/25 anonim válasza:
Ha tudod előre a válaszod, minek kerdezel masokat?
Kisse debil igy...
19/25 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam. Semmi több.
2018. máj. 30. 16:52
20/25 A kérdező kommentje:
"Neked komoly gondok vannak a fejedben..." > Miért lennének nekem gondok a fejemben? Arra kérlek, hogy indokold meg számomra. Szerintem semmi baj nincsen a felfogásommal.
2018. máj. 30. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!