Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#10,
Na nehogy már ezért a 109 ostoba agyatlan tyúkért is a férfi társadalmat hibáztasd...
Úgy látszik te vagy a 110. agyatlan feminista tyúk.
Ne aggódj, a 8 macska kiszolgál majd idős vénszűz asszonyként is. Nem kell még véletlenül sem rászorulnod a barbár európai férfi söpredékre, aki csak bevarrott nőkben látja az értéket.
#11 A vénszüzesség és az egyedül meghalás inkább a te csapatodra jellemző, nem? Nem szép dolog kivetíteni a saját félelmeidet másokra.
Egyébként oké, vettem, nehezen megy az értelmezés, szóval kiemelem neked azt, ami felett átsiklottál:
"Aztán még hálát is kéne adnunk itt Európában, hogy olyan kultúrába születtünk, ahol csak leszólnak minket a férfiak, ha nem a számukra megfelelő állapotban vagyunk"
"Ez is, meg a véget nem érő lek..rvázás is ugyanarról a tőről fakad."
Már megvan, hogy miről beszéltem, vagy fűzzek hozzá kifejtést is?
Szándékosan sarkítottam.
Amúgy neked súlyos tévképzeteid vannak. Milyen véget nem érő leqrvázásról hadoválsz, és milyen leszólásról?
Csodálkozol, hogy macskásnőnek nézlek, mert kb semmit sem tudsz a férfitársadalomról, csak felolvasod a feminovegán tankönyvi fejezeteket a disznó férfiakról.
Mindezt 109 csodálatos halvérű angol nő, és az elb....szott Blikk magazin idióta clickbait cikke miatt :D
Neked súlyos téveszméid vannak.
Mellesleg megsúgom, a mesékkel ellentétben 10/9 férfit hótra nem érdekel a szüzesség 20 felett.
Sőt, magunk között szólva, örülünk ha nem kell konzervnyitósat játszani. Szép volt, jó volt de az a tinikor.
Felnőtt korban már egészséges intimitás fontosabb a férfiak elnyomó többségének, mint egy "várok az igazira" 25 éves vénlány, akinek olyan igényei vannak párkapcsolat terén, hogy ha nem vagy Vilmos herceg, jobb ha szóba sem állsz vele.
Jártam pár hétig egy 24 éves szűz csajjal, hát elég is volt azt hiszem :d
... de persze ez is általánosítás, fullra nem ettől függ az egész.
Nekem pl annyi a szempontom, legyen jófej, kedves, ne akarjon becsickítani és persze ne legyen mélyfeminista sértődékeny drámakirálynő.
Felőlem aztán lehet szűz, vagy nem szűz, teljesen mindegy.
Azon milyen elegánsan átsiklottatok, hogy sok nő a FÉRJE KEDVÉÉRT vállalja a beavatkozást.
És szűk kis hazánkban is több nő van, aki a kisajkait plasztikáztatja, mert 18 évesen!!!! szégyelli, hogy nincs babapuncija. Sok nő megy hüvelyszűkítő műtétre, pl. szülés után.
Az nem csalás? Azért miért nem megy a hiszti, hogy három gyerek után igenis lógjon ki a macskanyelv és lehessen benne harangozni, mert az a természetes??
Tudod, mi a vicces? Hogy minden férfi elvárja, hogy odalent olyan simára legyél borotválva, mint egy nyolc éves szűz kislány. Az is csalás.
...de most komolyan, ne legyetek már ennyire ostobák.
Hallottatok már a statisztikáról?
109 nő mennyire reprezentatív? Európában él 350 millió nő.
109
vs.
350,000,000
Fáj egy picit gondolkozni, mielőtt bűnbakot kerestek?
"Sok nő" - mennyi az a sok nő az ajakplasztikára meg pinaszűkítésre?
"Minden férfi" - mennyi az a minden férfi aki babapuncira vágyik?
Számokat kérek, nem a feminista böfögést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!