Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenképpen a férfi kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképpen a férfi kezdeményezzen ismerkedésnél? A nő maximum jeleket adjon?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan esetre gondolok, amikor két idegenről van szó.
2018. máj. 28. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Amikor én kezdeményezek nőként, azok általában nem jönnek be... De lehet próbálkozni azért!
2018. máj. 28. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

"Mondja meg valaki,hogy mi az a konkrét jel,amit annak lehet venni biztosra egy nőtől,és ezáltal odamehetsz hozzá kezdeményezni?"

Olvass el pár testbeszéd könyvet, ha anno tizenévesen nem jöttél rá ezekre tapasztalatból.

De garancia nincs semmire sem az életben, főleg nem az emberi kapcsolatok terén - mivel nem robotok vagyunk - ezért max. valószínűségekről beszélhetünk.

2018. máj. 28. 23:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Én eddig csak olyan jeleket kaptam a nőktől, hogy hogyan NE merjek velük kezdeményezni.
2018. máj. 28. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Minden nő más, nincs egyfajta konkrét jel. Valóban a testbeszédet érdemes kitanulmányozni, vagy én pl amiket szoktam csinálni, ha bejön egy pasi (mondjuk én kezdeményezek is, ha nem esik le neki :D ): keresem a társaságát, de sokszor nem igazán beszélek sokat, próbálok minél többször hozzáérni "véletlenül", segítséget kérek tőle valamihez & felajánlom a segítségem valamiben, ha kerül egy pohárka bor, mikor együtt vagyunk, akkor hosszasan kifejtem a nézeteimet valamivel kapcsolatban, és kérdezgetem őt is, érdeklődök a hobbija felől akkor is, ha amúgy addig nem érdekelt, elhívom ide-oda.

Eddig nem sok pasinak esett le :( :D

Szerencsére velük ellentétben én képes voltam értelmezni az ő jeleiket, és láttam, hogy lenne-e esélyem, úgyhogy nem volt para nekem kezdeményezni. Mondjuk én eleve olyanoknál próbálkoztam, akiket már ismerek. Idegennél nem kezdeményeznék, próbálkoztam már, de le lettem k.vázva, meg amúgy se igazán akarok idegentől kapcsolatot egyből.

2018. máj. 29. 08:07
 15/15 anonim ***** válasza:
igen , en kezdemenyezek de ha nem kapok vissza semmi jelet azonnal hagyom a francba.
2018. máj. 29. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!