Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elé mentem az egyetemen, de még annyit sem mondott, hogy üljünk be valahova. Hagyjam a fenébe, ha ennyire mulya?
Figyelt kérdés
Nem szoktam kezdeményezni, de most rávettem magam, mert visszahallottam, hogy mindenkinek sír, hogy mennyire bejövök neki.
Gondoltam magamban kivételesen ráveszem magam, lehet csak egy kezdőlökés kell, hogy bátorságot vegyen magán.
Az egy dolog, hogy a környezetében már úgy beszélek meg viselkedek, hogy a hülye is látja az egyértelmű jeleket, hogy tetszik, na mindegy, gondoltam ő egy kicsit "speciálisabb" a kelletténél.
Valami ürüggyel elé sétáltam, erre kaptam egy kis csevegést, majd tovább állt. Semmi dolga nem volt. Itt kicsit kiakadtam. Hagyjam a fenébe?
2018. máj. 28. 13:31
11/11 anonim válasza:
Elémentél? Nemár... komolyan? Fél egyetemmel kísérgettük egymást órákra, biztos minden csajnak bejöttem ezek szerint. Ezek annyira.. alap dolgok, hogy ennyiből jóhogy nem fogja tudni mit akarsz. (31/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!