Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy nincs olyan lány a közelembem, aki lehetne a barátnőm?
Egyetlen olyan lányt sem ismerek, aki tényleg szimpatikus annyira, hogy megérje megpróbálni. Aki volna az már biztosan foglalt vagy én nem érdekelném.
Kisvárosról van szó (10 ezer lakos) vagyis többnyire mindenkit ismerek. Más településekről pedig nincs lehetőségem, Facebookon sem akarok ismeretlenül nyomulni.
Komolyan, így mi lesz velem?
20 éves vagyok.
"hogy megérje megpróbálni" - Így sokat fogsz majd csalódni szerintem. Ilyen hozzáállással nagyon könnyű keresni a kifogásokat (pl. "már biztosan foglalt vagy én nem érdekelném.") ahelyett, hogy tényleg megpróbálnád és az esetleges kudarcokból leszűrjed, hogy mik azok a dolgok, amiken változtatnod kell ahhoz, hogy sikeresebb legyél.
Szerintem ha a bőség zavarában szenvednél (~ 1 millió lakos), akkor is hasonlóan állnál az egészhez, mint most.
De akkor mit kellene tennem?
Tegyük fel valakit ismerek már gyerekkorunk óta, és még tetszik is, de nem vagyunk még ismerősi viszonyban sem, akkor most, hogy álljak neki?
Ha nem baráti társaságból kerül ki az illető (baráti társaság nem igazán van) vagy valami isteni véletlen során ismerem meg akkor eleve halálra van ítélve az egész ismerkedés.
Változni viszont nem változik semmi mert már évek óta fennáll ez a probléma, az idő pedig csak telik.
"Ha nem baráti társaságból kerül ki az illető (baráti társaság nem igazán van) vagy valami isteni véletlen során ismerem meg akkor eleve halálra van ítélve az egész ismerkedés."
Akkor szerezzél barátokat, mozdulj ki otthonról. Ha nem lépsz ki a komfortzónádból és nem győzöd le a félelmeidet, akkor sosem fogod megtapasztalni a jó dolgokat az életben.
Igen csak nem tudok semmit sem másképp csinálni, olyan mintha meg lenne kötve a kezem. Nem úgy van mint egy nagyobb városba, hogy elmegyek bulizni a haverokkal aztán majd csak lesz valami meg van kismillió csaj. Be vannak limitálva a lehetőségeim.
Na de ez csak az egyik, ha meg is találnám azt a bizonyos leányzót, lehet nem is kellenék neki, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!