Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon miért lehet?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, és egymás után 3 lánynál is olyan eset volt, hogy az szülei tökre elfogadtak, meg mondták, hogy milyen jó vagyok, és mennyire tisztelnek amiért olyan vagyok amilyen.

De a lányoknak, meg egyszerűen nem tudok többet kialakítani barátságnál. Pedig nem mondanám magam rondának, sőt általában unatkozni sem lehet mellettem, meg kedvesnek is mondanám magamat.

a lányok akiknél általában próbálkoztam az ilyen 19 éves környékén vannak.

Ez vajon miért lehet?

2018. máj. 26. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Sok minden miatt. Az egyik ilyen, hogy az anyukáknak nem kell rád férfiként tekinteniük. Nekem is mondta már anya, hogy nem értelek miért utasítottad el xy-t... Persze nagyon kedves, de attól még én olyan kapcsolatra vágyom, ahol le is tudok feküdni a másikkal, mert legalább minimálisan vonz ilyen téren is. Az anyukák nem a lányaik. Az, hogy ők okosnak tartanak és el tudnak veled beszélgetni nem jelenti az, hogy a lányaik is meg tudják ezt tenni, mert nem egy személy a kettő.
2018. máj. 26. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Amikor a szülők fiatalok voltak, még más volt az értékrend: akkor még a belső értékek generáltak vonzalmat, a jófiúk és a szolíd, házias lányok arattak. Azóta ez borult(biztos te is észrevetted már). Az előbbi két típus ma már korántsem számít főnyereménynek. A szülőkben viszont még most is benne van, hogy normális, jólelkű férfit, ill. házias, melegszívű nőt szeretnének a gyerekük párjának, ők nem tudták "lekövetni", hogy a világ azóta megbolondult, ezért nekik megfelelnél, de a lányokat sajna nem tudod felkavarni, mert friendzone-os pasi vagy.
2018. máj. 26. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ezek a lányok még éretlenek hozzád. A szülők persze szeretnék "rendes emberhez" adni a lányt. Meg persze más az, ha valaki rokonként/barátként tekint rád, mint szexi félisten férfiként. A "kedves" még nem hozza tűzbe a nőket. Fiatalon meg főleg a lázadó, szülői mintáknak ellentmondó férfiak vonzóak. Ne próbálj meg olyan rendes lenni, de komolyan! Ez persze nem azt jelenti, hogy legyél gerincetelen szemét, hanem azt, hogy egy kicsit mozdulj ki a komfortzónádból! Kalandok, élmények, nagy lelki mélységek, lelkesítő hozzáállás, stb. Erre van szüksége a lányoknak, nem arra aki anyuéknak tetszik. Később persze már lehet finomodik ez a hozzáállás.

30/nő

2018. máj. 26. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert azok a csajok gyerekek még.
2018. máj. 26. 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2018. máj. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!