Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban kerestem, mint az exem és ő sajnált egy hamburgert is tőlem. Hogy felejthetném el, hogy férfitől “nem szabad” ajándékot elfogadni? N23
Jobban is éltem, jobban is kerestem, mint a volt barátom.
Teljesen “belém nevelte”, hogy ne ajándékozzunk egymásnak semmit. Évekig együtt voltunk. Ha a randipartnerem ajándékot szeretne adni, nem merem elfogadni az exem miatt. “Mivel a nő legyen önálló” , ne szoruljon másra, mindig ezt mondta.
Jobban keresek, mint ő.
Emiatt nem akart nekem ajándékozni.
Szülinapon, karácsonykor 1000-3000 ft érték (1 cd, 1 póló, mikor mi) meglepetés, közös program 0 ft.
3 év párkapcsolat alatt 10.000 ft-ot költhetett ràm, én rá a dupláját.... mert nem akartam többet költeni arra, aki csak ennyit költ rám. Pedig egyszer mondta, hogy fizessek közös nyaralást, nem tettem, így nem mentünk.
Ha Neked az ilyen fontos,miért nem olyan csávóval jöttél össze,aki nem ilyen sóher fax?
Mondom úgy,hogy én se szeretem ezt a tulajdonságot,ezért nekem ez élből kizáró ok,ezért kérdezem.
“Elvbol kizaro ok” elvezd a penzt amit a szuleid adtak neked, sosem fogod megtudni milyen a 0-rol felkuzdeni magad p*****a. a fiuk az ilyen csajokat kerulik,mar bocsi.
Nem errol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!