Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktatok meglepődni, amikor 40 felettiek írnak ki kérdést vagy válaszolnak ebben a kategóriában?
Oké, a kategória neve "Felnőtt párkapcsolatok", ez világos. De nekem valahogy fura, ha negyvenes, ötvenes férfiak, nők kérdéseit, válaszait olvasom.
Egyfelől nyilván ők már sok mindent megéltek, emiatt jó rálátásuk van a dolgokra, fel lehet még így látatlanban is nézni rájuk, stb. - és emiatt jó, hogy ők is jelen vannak itt.
De valahogy olyan furcsa nekem, hogy egy negyvenes, ötvenes férfi vagy nő a GYK-n lóg. Most gondoljatok bele: lesi az oldal történéseit, bűvöli a monitort, kérdéseket ír ki(nem biztos, hogy valós sztorival, lehet elméleti is), válaszolgat, kattintgat a zöld, kék, piros kezekre, esetleg a tapasztaltsága miatt leolt másokat vagy okoskodik, vagy mondjuk előjön a gyermeki énje, és trollkodik. Aztán meg időről időre megnézi a toplistát, éppen hányadik helyen áll, rontott-e vagy javított, ilyesmi.
Emellett pedig én már tartom őket annyira kiforrott és megingathatatlan személyiségeknek, hogy egy ilyen oldal abszolút ne legyen hatással rájuk, ne érdekelje őket, mi folyik itt, sőt, esetleg nevetésben törjenek ki, ha megtudják, hogy van egy Gyakori kérdések nevű oldal, és azon belül egy ilyen kategória. Nehezen tudom tehát elképzelni, hogy egy ilyen korú illetőt lekössön a GYK párkapcsolati vonatkozása. Egy kiforrott személyiség miféle visszaigazolást vár anoním userektől? Vagy mi lehet az oka, ha valaki ebben a korban ide regisztrál és használja az oldalt?
Ti hogy vagytok ezzel? Ti nem szoktatok erre a jelenségre rácsodálkozni?
Nem akarlak elkeseríteni,de nem minden felnőtt ember személyisége kiforrott és "komoly".
Egyéb iránt pl itt nem csak ez a kategória van. A műszaki;technológiai kérdésekben meg az egyik informatika tanarom is aktívan benne van. Hol ő kérdez,hol pedig valaszol.
Van mikor egy netes portálról kernek véleményt,mások a munkahelyi dolgaik miatt vannak itt,van aki jogi vonatkozásra kíváncsi,egyes esetben gyerekekkel kapcsolatos a dolog,vagy szerelés vagy különleges recept. Könyves szereplőkhöz is szoktam neveket kérdezni. Ez az oldal sokkal sokszínűbb,mint gonndolod...
Bár igaz ami igaz.. sokszor ettől a generaciótól olvashatunk olyan hajmeresztő válaszokat,hogy el sem hisszük róla,hogy elmúlt 40. Egy szó,mint száz:
-Az oldal több funkciós,másra is alkalmas
-A 40-esek közül sem mindenki nőtt fel teljesen,legalábbis felfogásilag
Ne, hogy azt hidd, hogy minden 40-es nő és férfi már normálisan gondolkodik vagy érett úgymond.
Ugyanannyi baj lehet velük is sokszor mint a 20-onévesekkel.
Kérdező, 40-es vagyok, és nem fogod elhinni: a fiam révén ismertem meg az oldalt. Természetesen nem a felnőtt párkapcsolatok kategóriát. sosem kérdeztem még itt, de bevallom, máshol simán, többször is, és nagyon hasznos tanácsokat kaptam.
Ahogy ti, a huszonévesek, meglepődtök azon,hogy mi, negyvenesek itt lógunk, néha én is meglepődök azon,hogy 1-2 kérdező milyen problémával áll elő, és pl. miért is nem csajozik/pasizik/bulizik a tanulás/munka mellett.
A gyerekem sosem jegyzi meg,hogy fenn vagyok, válaszolgatok, sőt, még volt olyan kérdés amit meg is vitattunk. Ő viszont sosincs facén, itt, az oldalon kizárólag a saját érdeklődési köréhez tartozó kérdésekre válaszol.
Ha a fiatal pasik az érett nőkre hajtanak (minden X. kérdés erről szól), miért is nem olvashatjuk mi is az oldalt?
Az életem persze messzemenőkig nem erről szól, dolgozom, háztartást vezetek, családom/idős szüleim és barátaim vannak. De azért itt is kell szocializálódnom :)
Ajaj, én meg már 60+ :XD Most mi lesz?
A legszemetebb vizsgakérdésemet irta ide valaki, úgy ismertem meg az oldalt, de kaptam már kb hasznos útmutatást a file konverzióhoz, stb.
Itt viszonylag ritkán írok, de amúgy érett, kiforrott személyiségnek mondank, aztán kapok hideget, meleget, de nem igazán izgatnak a százalékok, mint a sakkban sem a pontok.
Igen, elég kevés dolog függ a biológiai életkortól, vannak fiatal koravének és éretlen 30-40-50-esek is.
81 évesen kezdtem el netezni, ennek lassan 5 éve.
Én majdnem semmin sem lepődök meg, kivéve néha egy egy kérdésen, aminek értelme is van, nos az tényleg meglepő!
Ne félj a tied nem tartózik ide, nem fogsz szívrohamot okozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!