Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "normális" nők hol szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "normális" nők hol szoktak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Persze ez a kifejezés több értelmű lehet.(kinek mit jelent a normális.)

Normális alatt itt ÉN azt értem konkrétan hogy a mindennapokban megvan a saját maga dolga (legyen az akár az életcélja építése,munka/suli vagy esetleg otthoni munkákban segédkezik...stb) esetleg elmegy 1-2 hónaponta barátnőivel/barátjaival szórakozni de viszont keresi a partnerét vagy olyan férfit akivel jól elvan és később kialakul egy kapcsolat..stb

Az ilyen nők általában hol szoktak ismerkedni? inkább neten keresztül vagy barátokon keresztül? (19-23 éves korosztályra vagyok inkább kíváncsi.) 21/F

2018. máj. 19. 07:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Ettől függetlenül nem igazán tartanak ezek a tini kapcsolatok örökké. Illetve első körben a szép lányokat hoppolják le nem a normálisokat. 5 év után meg a legnormálisabb lányt is megunhatják. szerintem sok normális nő független ebben az életkorban, a legtöbb kapcsolat amelyből házasság lesz az egyetem évei alatt szövődik.
2018. máj. 19. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért a normális emberek is szakítanak néha. :) Meg lányok között is van későn érő, stb., bár kétségtelen, hogy abban is van igazság, hogy sok normális, vagy akkor a pontosság kedvéért klasszikus értékrendű lány hamar elkelt. Na de nem kell aggódnod kérdező. :)

A hol-ra tényleg az a válasz, hogy bárhol. A normális lányok is eljárnak koncertre, meccsre, csak ott is normálisan viselkednek. Elmondom néhány ismerősöm hol találkozott a párjával (gimi után természetesen, mert nekem is van nem egy ismerősöm, akik azóta együtt vannak, többen már házasok vagy eljegyezték egymást): koncert, gyülekezet, táncegyüttes, városi rendezvény, egyetem, szülinapi buli, neten kezdtek levelezni, a menyasszony egymás mellé ültette őket az esküvőn, tüntetés, egy baráti körbe tartoznak. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2018. máj. 19. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Tehát ha 14 évesen lett egy kapcsolatom, akkor már normálisnak számítottam, mivel 24 éves koromig vele voltam. Utána már nem voltam az nyilván, mert ott hagytam. Akkor maradtam volna normális, ha megpusztulok abban langyos húgyban, ami a végére lett a kapcsolat, mert hát a normális nő nem váltogatja a partnereit, főleg ha közös gyerek is van...

Ti jövőbe láttok, vagy mi a fa$zom?

2018. máj. 19. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
#13 Szimplán retardáltak, ne próbáld megérteni őket :D Elméletük szerint tehát az a normális nő, aki benne marad a szar kpcsolatban is, mert életképtelen és inkább él lábtörlőként, mint egyedül, amíg nem talál normálisabb párt. Onnantól kezdve, hogy több mint egy barátod volt életed során, és nem kötötték be a fejed 20 éves korodig, nem számítasz rendes nőnek.
2018. máj. 19. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!