Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen pasi milyen nőknél próbálkozzon?
Tipikus hosszútáv futó alkat. És ezzel keretet teremtve hobbit is adtam.
30-on túl nem akkora nagy kaland már a magasság egy nő számára. Rég elengedték ezt a vágyukat. Szóval ugyan olyan nőknél próbálkozz, mint bárki más. Olyanoknál, ahol van keresztmetszet. Hasonló szellemi, kulturális és szociális tőke. Hobbi, tanulmányok, érdeklődési kör.
Csatlakozz valami egyházi szektához vagy karitatív civil szervezethez. Viccen kívül. Ha összetalálkozol egy fanatikus csajjal, akkor az azonos ideológia/érdeklődési kör olyan szoros lehet, hogy még szerelem is kialakulhat. Nézd meg pl. a gnóm G. Fodor Gábor (volt?) fanatikus "kereszténydemokrata" barátnőjét:
Esetleg légy ismert/gazdag és alakíts ki egy brand-et magadról, amit a sok hülye nő be tud kajálni.
Nézd meg pl., hogy az amúgy mélynövésű hobbit Putyin f***át telepatikusan mennyire szopják az orosz nők:
https://www.youtube.com/watch?v=YB956zhUttA
De ugyanez igaz Bernie Ecclestone-ra esetleg Tommy Hilfiger-re. Mindegyik egy mélynövésű nyikhaj pali, de egy jól felépített imázzsal (divatdiktátor, pénzügyi mágnás) sikerült maguknak megnyerniük a nők rajongását. Jó igaz, mindegyiknek gold-digger-ből jutott, de te ezt kicsiben is meg tudod tenni. Vagy az első verzió jöhet szóba amit írtam, bár az szerintem Mo.-n nagyon esélytelen, mert itthon rengeteg a felszínes csaj, akinek az ízlését amúgy nem lehet hülyére venni.
"Nyers erővel" viszont soha nem lesz párod ezt már most megmondom neked, mert méretben nem veheted fel a versenyt a konkurenciával, szóval valami extrát kell produkálnod és a stílus/sárm/pénz hármasból kellene valamit egyveleget összehoznod, amivel valahogy meg tudnál babonázni egy naiv nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!