Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nem szeretik az otthon olvasó, sorozatot néző lányokat? Ez unalmasabb, mint egy társaságot nagyon kedvelő, szórakozó helyekre járó lány?
Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 16:35
11/16 anonim válasza:
Természetesen vannak férfiak akik szeretik az ilyen lànyokat. Èn is inkàbb otthon sokat olvasós, sok sorozatot néző nő vagyok. Nem volt gond pàrkeresés szempontjàból, hogy csak minimàlisan van igényem baràti összejövetelekre. Èvente 4-5 alkalom max. A férjem is hasonló, szeret olvasni, sorozatokat nézni, vannak közös kedvenceink is amiket együtt nézünk, plusz ő imàdja az animéket is. Nekem sincs ezzel bajom. Összeillünk ilyen téren is.:) Egyébként vannak közös programjaink is, csak egyszerűen ritkàbban jàrunk el csavarogni mint màsok. Sosem tudnék elviselni olyan pàrt pl aki heti szinten vagy havonta többször lelép itthonról haverok miatt. Nem illenénk össze.
12/16 anonim válasza:
Az extrovertált féefiaknak valószínűleg nem fog bejönni egy ilyen személyiség, de még erre is van esély, az ellentétek izgalmasak. Hasonló, introvertáltakkal több közös lehet bennetek, velük jobban kijönnél.
13/16 anonim válasza:
Van aki ezt a típust szereti van aki nem.
Személy szerint én a pörgős, aktív társasági életet élő nőket kedvelem.
Ettől nem lesz senki se jobb se rosszabb. :) csak ismernünk kell magunkat és tudnunk, hogy milyen társsal tudjuk összeilleszteni az életünket.
14/16 anonim válasza:
11.-nek:
Irigylem a párkapcsolatodat, szerencsésnek mondhatom magamat a jövőben ha találok valakit akivel hasonló párkapcsolatom lenne...
15/16 anonim válasza:
Nekem semmi bajom sem lenne egy ilyen barátnővel csak engem se hanyagoljon :)
16/16 anonim válasza:
na és akkor mi van, ha valaki mindkettő?:D igaaz, amióta együtt vagyunk a barátommal, nyilván többet járunk el közösen szórakozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!