Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okokra vezethető vissza amikor súlyosan elhízott igénytelen mamahotelos férfival összejön egy modell alkatú kimondottan szép lány? (Tényleg nem kamu kérdés)
Figyelt kérdés
Az utóbbi időbe kettő ilyen ismerősömnél is kialakult egy ilyen felállású kapcsolat.
Értelmes válaszokat várok az ilyen provokáló gyerekekre nem vagyok kíváncsi aki ide írják mindenre hogy kamu
2018. máj. 13. 13:13
11/13 anonim válasza:
8 a velemeny olyan mint a fing, mindenkinek van egy, de senki nem kivancsi a masikera.
A masik meg, ha bunko lesz, akkor bizony konnyen ellensegeket is szerezhet vele.
Kerdezo en forditva tobb esetet ismerek. Hogy mi lehet az oka? Nem vagyunk egyformak :) volt mar hogy 10/10 csajra azt mondtam hogy 6/10 se uti meg. Viszon volt mar hogy a haverom azt mondta hogy nagyon csunya a no nekem meg nagyon tetszett.
12/13 anonim válasza:
Volt egy helyszínelők rész, amiben a nő nagyon csinos volt, de régen dagadt volt és lefogyott, de a fétise volt az etetés és egy pasival szexelt, aki nagyon kövér volt és szex közben nézte a csaj, ahogy a pasi felfal egy csomó finom kaját. Ez is egy ok lehet
13/13 anonim válasza:
Én is megnéznék képet róluk, lehet, hogy csak te gondolod ezt - akár a srácokról, hogy nem top kategória, akár a csajokról, hogy az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!