Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha férfiak írnak teljesen kulturált módon a párkeresési tapasztalataikról hozzászólást és megosztanak olyan történetet amiben bizony a nő a hibás, akkor le vannak pontozva?
" 99 százalékban nem a férfiakat fogja zavarni."
Na ez roppant naív!:)
Tizenkettes az ilyen megjegyzéseiddel semmi mást nem csinálsz mint engem igazolsz. Felvetek egy témát vagy mondok valamit, és akkor értelmes érvek hiányában jön ez a tipikus "de a férfiak is" szöveg meg az értelmetlen kukacoskodás. Ennyire kellemetlen volna nektek beismerni hogy igazam van és inkább terelni kell a témát?
Akkor hadd segítsek! Találjuk ki azt is mindjárt, hogy a férfiak hozzászólásai valójában azért vannak lepontozva mert minden férfi regisztrál még 15 profilt és lepontozgatja saját magát, mert e a titkos fétisünk. Így megnyugszik a lelketek?
Tarthatsz itt boszorkány üldözést, ha úgy érzed az életed ettől szép lesz, mert én spec mindkét oldal fejére magas ívben tojok. Ezen az oldalon a látszat 2 tábor:
Feminácik, szerencsétlen nyavajgó lúzer férfiak.
De ha kicsit is jobban figyel a felszínnél valaki akkor rájön, hogy 2 tábor van: az átlag felhasználó a világfajdálmával, és a trollok. Szóval minden generált feszkó tőlük ered. És a "szerencsétlen, töketlen pasik" renoméját is ők gyérítik nagybaltával. Sok minden van ezen az oldalon ami torzítja a képet. Pl. (most pisild le a bokád örömödbe) de női troll azon élvekedik, hogy magát pasinak kiadja oda megy a tábor közepébe és adja a lovat a "szemét feminácik" mozgalom alá, közben a vérben vergődő pasikon röhög.
De férfi oldalon is nagyon megéri lehúzni a renométokat különösen egy trollnak és méginkább ha dugni akar. Mert a névtelenséget kihasználva fűzi itt a csajokat, majd ha nem áll kötélnek akkor jön a hajtóvadászat. A zaklatás, a szégyenítés stb... a lány pedig csak annyit lát, hogy több férfi rászállt. Mire rájön, hogy ez 1 elmebeteg, addig eljut oda, hogy már senkivel nem akar kommunikálni innen. Pedig csak annyi volt a bűne, hogy mint lehetőség a gyakorit is számításba vette mint ismerkedős hely. Ez megint csak alatatok vágja a fájt.
És akkor még azokról a trollokról nem is beszéltem akik úgy akarnak jó pontot szereni a szebbik nemnél, hogy nektek beszól, lepontoz és kacarászik. Meg ezt amúgy a leleményesebbje szokta tenni azért is hátha egymás torkának esik a nép, és akkor meg van a napi betevő.
Szóval én a jelyzet komplexitására próbáltam felhívni a figyelmed. Sok mindent megéltem itt. Sok emberrel beszéltem már.
De célt tévesztettem és hibám elismerem, vállalom! Én kérek most tőled elnézést, mert a kérdésed alapján értelmes embernek néztelek (és tojjom le, hogy mi a nemed), aki talán képes túllépni azon a végtelen egyszerű, 2 bites látásmódon, hogy itt két tábor van: a szemét nők és a szerencsétlen férfiak!
Ezzennel megkövetlek! Nem háborgatlak többé, további eredményes elmélkedést kívánok a továbbiakban!
Szóval szerinted feminácik vs nőgyűlölő férfiak helyett sérült emberek vs trollok küzdelmei zajlanak itt?
Gondold így, ha ezt kellemesebb elfogadni! Én meg úgy gondolom hogy szándékos uszítás megy a nemek között itt is, a médiában is és még számtalan egyéb helyen is. Azon egyszerű okból hogy a külünböző nővédő és feminista szervezeteknek rengeteg pénze van a férfiak démonizálásából, és az internet a legjobb hely erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!