Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen tapasztalat nélkül esélytelen vagyok arra, hogy párkapcsolatom lehessen?
Kedves Balázs!
Azt áruld el légyszíves, egy anonim oldalon miért hazudsz?
Nem 30,hanem 19 éves vagy többek között.
Nem fogok veled vitatkozni.
Mindketten tudjuk az igazságot.
A régi kérdéseidből sokan ismernek.
Nem mindenki dől be ennek már.
Ha még aktuális a kérdés, én csak azt tudom mondani, hogy jó úton vagy szerintem. Én 21 vagyok, és pontosan ugyanígy élek, azzal a különbséggel, hogy barátom azért van, de nem sok, az biztos.
És persze néha hiányzik a párkapcsolat, de többnyire elvagyok magányomban. Ha talál az ember valamit, amiért érdemes élni, akkor nincs szüksége a nőkre, remeteként is boldog lehet.
Viszont barátai azért nem árt, ha vannak, valamilyen emberi kapcsolatot muszáj kiépíteni.
Hát netes beszélgetésből még nehezen és ritkán lesz igaz barátság. Arra inkább alkalmas, hogy az igényt elaltassa.
Ezek szerint nem csak a nőkkel van problémád, hanem emberi kapcsolatteremtéssel, ami egy mélyebb dolog. Ugyancsak azt javaslom, hogy keress szakembert, aki segíteni tud.
Persze az, hogy van problémád az emberi kapcsolatokkal, nem jelenti azt, hogyha azt megoldod, egy csapásra a nőkkel való kapcsolatod is garantáltan megoldódik: attól, hogy valaki náthás, lehet még mellette influenzás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!