Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nőnek a barna hajú pasik tetszenek?
Figyelt kérdés
Nekem a 190 cm körüli ,szőke hajú,kék szemű fiúk tetszenek.2018. máj. 8. 17:27
21/25 anonim válasza:
Valóban nem hajszínfüggő, én ezt nem is írtam, de nem is ugyanaz a domináns meg az agresszív.
22/25 A kérdező kommentje:
nekem ezek a szőke, magas hercegek a nyugodtságot,eleganciát sugározzák(persze,lehet, közben nem azok)
2018. máj. 8. 23:48
23/25 anonim válasza:
A dominancia és agresszivitás tényleg külön dolog.
Viszont összefüggnek és együtt jelennek meg. Agresszió nélkül nincs, nem létezik dominancia, de persze az agresszió nem csak nőverést vagy balhézást jelent.
Ha pedig valakinek a sötét hajszín jelenti a dominanciát, akkor az csak a felszínességét és sekélyességét mutatja (nem irigykedő szőke vagyok, nekem is sötét a hajam).
24/25 anonim válasza:
Agresszió és dominancia ugyanaz, egy tőről fakad. Hiába dominánskodik valaki ,ha a másik szó nélkül szétveri a fejét.
De nem ez a téma... a barna sötét hajszín a gyakori, ez öröklődik jobban ,tehát 'erősebb' gén,nőknek meg ezért tudat alatt jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!