Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Milyen az életetek a társkeresőn?
Figyelt kérdés
Engem felbosszant mikor folyton bizonygatjátok hogy nektek sem könnyű mert mindenféle hibbant írogat csak. Szerintem ez nem igaz. 100 ból van 10 perverz, 10 bunkó de 80 szimplán csak nem jenki világsztár aki a jachtjáról pötyögi az üziket. Nemde arról van szó hogy hozzászoktatok a ( magánéleti)jóléthez , avagy csak illegetem magam és leszólít valaki, jobbra húzok Tinderen és tuti match... ti nemde úgy vagytok vele hogy ha már regiztek akkor mint a piacon válogattok fullos pasik közt és aki halandóként ír az menjen a... ? Kérdés tehát annyi hogy jól látom a szitut? Avagy aranyélet az ilyen oldalakon de az sem elég2018. máj. 7. 17:40
11/11 anonim válasza:
Nekem már évek óta semmilyen.Kb.8 évig próbálkoztam azelőtt, de rá kellett jönnöm, csak időpocsékolás az egész.Összesen két rövidtávú kapcsolat jött össze, de azok is jóval messzebb éltek, így nagyon nehéz volt fenntartani.Pár emberrel találkoztam élőben is, de mindig kiderült, hogy nem egy a célunk.Ők inkább laza kapcsolatban gondolkoztak (és nem, nem voltak gazdag szépfiúk), én azért szorosabbat szerettem volna kialakítani idővel.Ezt természetesen mindig "elfelejtették" velem közölni a neten a találkozó előtt.Az élő találkozások során, az 1 óra után menjünk valahová dugni c. fejezet nekem nem feküdt. Így egyikből sem lett semmi, inkább kivontam magam a forgalomból mára.Nekem már nincs idegrendszerem, kedvem, de mostanra már időm sem a próbálkozásokra.Sok sikert annak, akinek még van ehhez türelme, késztetése.Nekem elfogyott végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!