Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi tényleg nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi tényleg nagyon alacsony akkor valóban nincs esélye az átlagos a nőknél, tényleg olyan nagy hátránya az alacsonyság?

Figyelt kérdés
165 centi vagy alatti férfiakra gondolok akik tényleg alacsonyak, hiába gyúrjaki magát hiába helyes az arca akkor sem lesz átlagos vagy Csinos barátnője? Ennyire számít a magasság a nőknek?
2018. máj. 5. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

#10:

1. Nem te döntöd el, hogy kihez ki illik.

2. Ez nem kizárólag a magasságon múlik. Mondjuk nekem az ilyen pukkancsok nem jönnek be, mint te.

3. Te összejönnél egy olyan nővel, aki 190 cm magas? Elvégre ugyanúgy nem tehet róla, és pont ugyanúgy belexartak a levesébe a 190 cm feletti pasik (akikből lényegesen több van, mint ekkora nőből!), akik a 170 alatti cuki, pici lányokra izgulnak.

Ja, meg persze ugye ti is belexartok, mert te se érzed férfinak magad akkor, ha a csajodnak dupla akkora a bicepsze és hónalj stiftnek használhat, ha kopaszra borotválod a fejed.

😈😈😈

2018. máj. 5. 10:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. Minden nőnek magas férfi kell, 175 cm alatt nem vagy férfi a szemükben.
2018. máj. 5. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

163 centi vagyok, átlagosan vékony testalkatú, nem jóképű.

Nem vagyok buta (igaz, nagyon okos sem), olvasott, tanult ember vagyok, két idegen nyelvet beszélek, és (már) nem hajlok a depresszióra, hanem ellenkezőleg. Társaságban beilleszkedem, nem vagyok visszahúzódó.

De ez nem volt mindig így. Az életem első két évtizedében nagyon sokat szenvedtem az alacsonyságom miatt, mert a lányok közül azok, akik nekem tetszettek volna, észre sem vettek. Akinek kellettem volna, azzal pedig én nem tudtam, hogyan kellene viselkednem. Na akkoriban hatalmába kerített a depresszió, nagyon is.

Huszonéves lettem, amikorra felnőttem annyira, hogy elmúlt, és érdekes módon ezzel együtt lettek sikereim a nőknél is. Megtanultam, hogy nem kell félni a csinos lányoktól, próbálkozni kell, és a belső tulajdonságok igenis elfedhetik a külső hiányosságait.

Nincs esélyem a külsejükkel sokat törődő bombázóknál, a tapasztalatlan, butácska szépségeknél, plázacicáknál.

Több tartós, évtizedes kapcsolattal a hátam mögött azt mondom, hogy mi, alacsony férfiak nagy hátrányból indulunk, amit nem lehet megváltoztatni, de kompenzálhatunk olyasmivel, ami csak rajtunk múlik.

Nagyon megéri.

2018. máj. 5. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:
én azért nem mennék el alacsony férfival, mert eddig kivétel nélkül, akiket ismertem és alacsonyak voltak kompenzálták ezt a jellemzőjüket... és ez engem zavar.
2018. máj. 7. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, #14, a túlkompenzálás valós veszély. Ez is nehezíti az alacsony fiúk életét, különösen, mivel vannak ilyen lányok, akik általánosítanak, és még az esélyt sem adják meg. Bár te eszerint legalább kettőnek megadtad, csak nem volt velük szerencséd.

A magasabb férfiak között is kevés a tökéletes lelkületű, így a nők vállalkozó kedvűbb fele ki szokta próbálni az alacsonyabbat is, és akkor lehet bizonyítani. Kicsit olyan ez, mint a lányoknál a molettség: azok is igen jók szoktak lenni az ágyban, mert hálásak, és bizonyítanak.

2018. máj. 9. 06:24
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös: a családomban sok az alacsony férfi, a mostani párom oldaláról (aki egyébként nagyon magas), folyamatosan megy ez a túlkompenzálás és egy idő után rettenet fárasztó. Biztos van olyan alacsony pasi, aki nem kompenzál, de sajnos az én környezetem (családi, baráti társaság) nem ezt mutatja... :\
2018. máj. 9. 09:50
 17/17 anonim válasza:
170cm-es törpeként semmibe sem nézik az embert. Csak, hogy idézzek néhány aranyköpésüket.. Ő neki nem számít a férfi magassága, de az összes kanja 180-190cm-s volt eddig (155cm-s törpe magasságához XD). Amúgy olvastam egy 9gag-es poént. Az alacsony nők azért annyira gonoszak, mert közelebb vannak a pokolhoz, mint magasabb társaik..
2018. máj. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!