Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hogyan élitek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan élitek meg, hogy ezen az oldalon számos topikban valótlanságot állítanak rólatok?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 23:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy 5-ös írta, akinek nem inge....

Nem érzem a saját ingemnek az ilyeneket, szóval nem veszem fel.

2018. máj. 5. 08:47
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Végigpörgettem a tegnapi válaszaim. Az egyik kérdésnél ismét betámadott mindent a női lepontozóbrigád. Az összes nőkről való általánosítást lepontozták, miközben a férfiakról sorban jöttek a felpontozott általánosítások.

Amint láthatód, a nők többsége egyszerűen képtelen ezen az oldalon az önkritikára és másnak a szálkát, sajátjában a gerendát sem látja meg.

2018. máj. 5. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
29%

A kérdés azóta is kiemelve, példa azóta sem lett írva. A pontozások pedig pont úgy alakultak, ahogy mindenki várta...

Miről is beszélünk?

2018. máj. 7. 03:48
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Oszinten? Nem nagyon erdekel. Elje csak ki magat a sok nogyulolo, szuz ferfi itt, csamcsogjanak a sok gold digger videon meg egyeb kozhelyeken, ha nekik az kell. A normalis ferfiak meg addig is velunk foglalkoznak.
2018. máj. 7. 05:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Rólam? Ki foglalkozik itt velem, említették a nevem?

Számos topikban általánosításokat látok “nõkrõl”, egy puszta általánosítást nem veszek ennyire magamra, nem érdekel. Valahol van valós alapja is az ilyennek, elhiszem, de nem minden nõ esetén. Idegbeteg az, aki ezen akad fenn.

Amíg nem látom, hogy valaki a nevemen szólítson, addig miért érdekeljen? Hogyan álítsanak valóságot rólam, amíg a nevemet sem tudják:-/ omg........

2018. máj. 7. 07:56
 16/18 anonim ***** válasza:
A #14-es válasz tok jó példa... arra, hogy mennyi valótlanságot írnak a férfiakról. Akármikor bármiféle negatívat mertem írni nőkről (nem mindről, ezt mindig ki is emeltem), a válaszaim felénél jött legalább egy női felhasználó, aki elkezdett engem és minden férfit ekézni, hogy szüzek vagyunk és lúzerek. Mintha az oldalon ez valami ultimate érv lenne, ami felülír minden férfi választ.
2018. máj. 7. 10:46
 17/18 anonim ***** válasza:

14# vagyok.

Nem ultimate valasz, hanem a valosag. Rengeteg csavoval beszelgettem, nem csak innen, tarskereson stb. Tudom, biztos nem reprezantativ a minta meg hasonlo belekotesek jonnek.

Viszont a legtobb ferfi csak ezekkel burkolozik, hogy o neki kell baratno, de a szemet nok ilyenek meg olyanok, mernek valogatni kulso alapjan...

Most is beszeltem egy sraccal, szerinte csunya meg nem mer kezdemenyezni. Egyszer, ertsd egyszer beszelt ket eve egy lannyal, nem volt vele taplo a csaj, de o nem mer. Mert hogy ugysem lesz semmi, nem is probalja meg, o mar ezt elore tudja... Amugy meg egesz helyes volt, csak megjegyzem.

Az ilyenek kapaszkodnak ezekbe az indokokba.

2018. máj. 7. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:

#17: Én is próbáltam az itteni "normális" nőkkel beszélgetni. Hát, 10-ből 9-re illett egy csomó általánosítás és a többség durván defektes volt. Szóval egál a szint sajnos :/

Azzal viszont sosem tudtam mit kezdeni, amikor leírtam valamit és egyből a szűzlúzer kategóriába kerültem. Nem tartok egyformának minden nőt, volt több kapcsolatom és jelenleg is van, mindig mertem próbálkozni is, magamon is rengeteget javítottam.

2018. máj. 7. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!