Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi, aki komoly, tartós párkapcsolatot keres?

Figyelt kérdés
És rendben van pszichésen is?
2018. máj. 2. 23:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Azért jó olvasni, hogy létezik még ilyen férfi... :)

Akkor minden a szerencsén múlik inkább. :/

Azt elhiszem, hogy nőben is nehéz ilyet találni, de azért vagyunk páran.. :)

Akiknek pedig valami gondja van, legalább a humorotok rendben van... :D

2018. máj. 3. 11:31
 22/30 anonim ***** válasza:

"Azért jó olvasni, hogy létezik még ilyen férfi... :)"

Nem csak olvasni kéne, hanem a környezetedben is észrevenni. Szerinted miért ne létezne ilyen férfi? :D

"Akkor minden a szerencsén múlik inkább. :/"

Nem. Azon múlik, hogy tényleg ilyen férfit akarsz e megismerni. Ha igen, akkor simán találhatsz. Ha tök mások a tényleges igényeid, mint amit előadsz, akkor nem fogsz.

"Azt elhiszem, hogy nőben is nehéz ilyet találni, de azért vagyunk páran.. :)"

Akkor miért gondoltad, hogy férfiban nincs ilyen?

2018. máj. 3. 14:12
 23/30 A kérdező kommentje:

22:

Hát, a környezetemben nincs ilyen férfi, ha lenne, akkor eleve nem tettem volna fel ezt a kérdést.. :)

Hiába szeretnék ilyen férfival megismerkedni, ha nem sodor mellé az élet.. :/

2018. máj. 3. 14:26
 24/30 anonim ***** válasza:

"Hát, a környezetemben nincs ilyen férfi, ha lenne, akkor eleve nem tettem volna fel ezt a kérdést.. :) "

A "környezetemben nincs ilyen férfi" és a "környezetemben nem érdekelnek az ilyen férfiak" között óriási a különbség. Egy csomó csaj ismerősöm panaszkodik, hogy nincs olyan srác a környezetükben, aki komoly kapcsolatot akar. Általában lazán felsorolok minimum 5 közös ismerőst, aki komoly kapcsolatot akar. Aztán jönnek a kifogások... Ő nem néz ki jól, ő olyan kis nyomi és hasonló szövegek.

Hacsak valaki nem egy pár fős zárt közösségben él, akkor van a környezetében olyan pasi/nő, aki komoly kapcsolatot akar. Csak észre kell venni és nem a szőke herceget várni fehér lovon! :D

2018. máj. 3. 14:32
 25/30 A kérdező kommentje:

Jaj, Te...most tényleg a kákán is csomót keresel? Tényleg nincsen ilyen férfi a környezetemben és nincsenek kifogások sem... :)

Egyébként, csak hogy én is beléd kössek, nincsen fehér ló, csak szürke... :D

2018. máj. 3. 15:05
 26/30 anonim ***** válasza:

Lovász csaj vagy, vagy ezt honnan tudtad?

Nekem sincs a környezetemben komolyra vágyó lány, mégis egyedül vagyok :P

2018. máj. 3. 15:09
 27/30 anonim ***** válasza:
#25: Épp ezért nem fog fehér lovon jönni a szőke herceg! :D
2018. máj. 3. 15:11
 28/30 A kérdező kommentje:
Nagyon kis humoros vagy #27... :D :D
2018. máj. 3. 15:17
 29/30 anonim ***** válasza:
#28: Ejj, pedig ahhoz szoktam az oldalon, hogy a fejemhez vágják, hogy milyen kis negatív vagyok! :D
2018. máj. 3. 15:19
 30/30 A kérdező kommentje:

#29: Hát, nem esik nehezemre elképzelni, hogy képes vagy negatív is lenni.. :D

Kukacoskodni és viccelődni azt biztosan tudsz, de ez legalább jó dolog.. :D

2018. máj. 3. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!