Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi, aki komoly, tartós párkapcsolatot keres?
Azért jó olvasni, hogy létezik még ilyen férfi... :)
Akkor minden a szerencsén múlik inkább. :/
Azt elhiszem, hogy nőben is nehéz ilyet találni, de azért vagyunk páran.. :)
Akiknek pedig valami gondja van, legalább a humorotok rendben van... :D
"Azért jó olvasni, hogy létezik még ilyen férfi... :)"
Nem csak olvasni kéne, hanem a környezetedben is észrevenni. Szerinted miért ne létezne ilyen férfi? :D
"Akkor minden a szerencsén múlik inkább. :/"
Nem. Azon múlik, hogy tényleg ilyen férfit akarsz e megismerni. Ha igen, akkor simán találhatsz. Ha tök mások a tényleges igényeid, mint amit előadsz, akkor nem fogsz.
"Azt elhiszem, hogy nőben is nehéz ilyet találni, de azért vagyunk páran.. :)"
Akkor miért gondoltad, hogy férfiban nincs ilyen?
22:
Hát, a környezetemben nincs ilyen férfi, ha lenne, akkor eleve nem tettem volna fel ezt a kérdést.. :)
Hiába szeretnék ilyen férfival megismerkedni, ha nem sodor mellé az élet.. :/
"Hát, a környezetemben nincs ilyen férfi, ha lenne, akkor eleve nem tettem volna fel ezt a kérdést.. :) "
A "környezetemben nincs ilyen férfi" és a "környezetemben nem érdekelnek az ilyen férfiak" között óriási a különbség. Egy csomó csaj ismerősöm panaszkodik, hogy nincs olyan srác a környezetükben, aki komoly kapcsolatot akar. Általában lazán felsorolok minimum 5 közös ismerőst, aki komoly kapcsolatot akar. Aztán jönnek a kifogások... Ő nem néz ki jól, ő olyan kis nyomi és hasonló szövegek.
Hacsak valaki nem egy pár fős zárt közösségben él, akkor van a környezetében olyan pasi/nő, aki komoly kapcsolatot akar. Csak észre kell venni és nem a szőke herceget várni fehér lovon! :D
Jaj, Te...most tényleg a kákán is csomót keresel? Tényleg nincsen ilyen férfi a környezetemben és nincsenek kifogások sem... :)
Egyébként, csak hogy én is beléd kössek, nincsen fehér ló, csak szürke... :D
Lovász csaj vagy, vagy ezt honnan tudtad?
Nekem sincs a környezetemben komolyra vágyó lány, mégis egyedül vagyok :P
#29: Hát, nem esik nehezemre elképzelni, hogy képes vagy negatív is lenni.. :D
Kukacoskodni és viccelődni azt biztosan tudsz, de ez legalább jó dolog.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!