Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be a nőknek a jóllakott kisiskolás típusú 30 év feletti elhízott férfiak, ha egy ilyen férfi kedves és aranyos valamint nem veri a nőket akkor sikeres lesz náluk?
Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 15:25
11/26 anonim válasza:
Kivétel nélkül csupa olyan tulajdonságot soroltál fel, ami taszítja a nőket.
13/26 anonim válasza:
De a Kim is. Meg Viktor is. Minden diktátor alacsony?
14/26 anonim válasza:
Putyin-nak is elég határozott stílusa van, de ő sosem mosolyog, az meg azért baj. Kim szokott mosolyogni, ez szerintem jobban bejön a csajoknak, de ők tudják.
15/26 anonim válasza:
A jo testu, jokepu parom se veri a noket, es o is kedves es aranyos, es emellett millio egyeb pozitiv tulajdonsaga van, szoval ez kicsit keves amit leirtal.
16/26 A legrosszindulatúbb válasza:
Írjatok Kim Jong Un nevű felhasználónak, kérdezzétek meg tőle, néha szokott írni ide.
17/26 anonim válasza:
A kövér ember még a cipőjét sem tudja befűzni a hasától. Élmény vele strandra és utazni járni. Imádni való ha izzad. A kedvesség gyengeségre utal és az nem férfias.
18/26 anonim válasza:
#15: Légyszi, képet. Csak hogy betudjam lőni a naponta itt lógó csajok által talált pasikat... :D
19/26 peca1000 válasza:
Én ilyen férfi vagyok. Imádnak a nők. 35 év feletti elvált, gyerekes nőknél,akik már csalódtak az alfákban biztos bejössz. De csak ha jó a dumád, önkritikus, és kissé pimasz vagy :)
20/26 anonim válasza:
#10: az irónia és a vicc szavak hiányoznak látom a szótáradból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!