Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan a múlt században élnek még emberek ismerkedés párkapcsolatok terén?
Komolyan még elvárják nők és férfiak hogy a férfi kezdeményezzen férfi legyen a határozott magabiztos ő tartsa el a családját, nő meg a házias kedves aranyos legyen.
Nálam fordítva működik, fordítva lennék bekötve? Én azt várom hogy a nő legyen a kezdeményező ő legyen a magabiztos határozott, irányítson, én meg nagyon szeretek mosni főzni takarítani és otthon házimunkát végezni Úgy gondolom a 21. Században már megfordultak ezek a dolgok
Ritka, de ismerek 2 ilyen lányt.
Én ezen nem akadok fent, el tudom fogadni, hogy vannak határozott nők és töketlenebb férfiak. Ettől nem lesznek kevesebbek vagy rosszabbak. Aki ezen megbotránkozik annak saját magával kapcsolatban is kétségei, komplexusai vannak.
El senkit nem tartanék nőként, de a jelenlegi kapcsolatom volt az első, ahol nem én kezdeményeztem (komolyabb kapcsolatokra gondolok).
Viszont igen, elvárom azt is, hogy fele-fele arányban ő is kivegye a részét az otthoni dolgokból. Nem vagyok házi cseléd, senkit nem fogok körülugrálni, hogy aztán mártírkodhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!