Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg ennyit számít, hogy egy férfi mennyit örökölt/kapott a szüleitől?

Figyelt kérdés

Nem rég volt egy olyan kérdés, amiben azt kérdezték, hogy egy 20-onéves srácnak mi a jobb, ha egyetemet végzett és pályakezdő vagy ha már ledolgozott pár évet külföldön és van némi pénze, de nincs végzettsége. Erre döbbenetes válaszok születtek. A legtöbb válasz az volt, hogy egyik se, vagy max ha nagyon muszáj választani akkor a diplomás, de amúgy egyik sem "főnyeremény".

Akkor mi lenne a főnyeremény? Mit várnak a nők el egy 20-as éveiben lévő férfitól? Vagy tanult vagy dolgozott, de a kettőt egyszerre nem lehet érdemben, max büfészak mellett, de az megint csak probléma lenne.

Ebből csak arra lehet következtetni, hogy a nőknek csak az olyan pasik kellenek, akik alá lakást és autót is tettek a szülei, vagy megörökölte valahonnan.

2018. ápr. 30. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Na, már csak röhögni jöttem ide vissza. Komolyan ti jobban tudjátok, hogy mi a férjem foglalkozása?

Persze, nektek van igazatok. A programozókból meg túlkínálat van, ezért is keresnek csak minimálbért. Illetve csak olyan férfiaknak van párjuk, akik vagyont örököltek a szüleiktől.

2018. máj. 1. 02:11
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: Felesleges túlpörögnöd a dolgot. Máskor ne told túl a szövegeket és nem fog mindenkinek leesni, hogy mennyi kamu választ tolsz a kérdésekre.
2018. máj. 1. 02:16
 13/14 anonim ***** válasza:
A fèrjem szülei borzasztó emberek, hosszú èvek óta nem tartjuk velük a kapcsolatot. Mikor összejöttünk semmi vagyona nem volt, egyetemre járt. Most, 11 èv múlva multinál HR manager. Nem számított, hogy nincs vagyona a szülőktől ès nem is lesz.
2018. máj. 1. 07:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Továbbra sem tudom, a kettő közül melyik dolgozik. Egyiknek van kocsikája, másiknak diplomácskája, de hogy most mi van velük? Azt nem tudni. Mert ÉN örököltem sok pénzt, és nincs kedvem eltartani se egy autóst, se egy diplomást.
2018. máj. 1. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!