Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő ha egy idősebb férfi fiatal 20 éves lányt szerez magának Mert erre vágyik akár pénzzel akár személyiséggel?

Figyelt kérdés
Teljesen érthető hogy egy idősebb férfi a friss husira vágyik, feszes bőr, fiatal test, fiatal szépség ez a lehető legjobb dolog. Szerintem minden férfi erre vágyik ha ezt valaki meg tudja tenni és tud szerezni egy ilyen fiatal 20 éves lányt, akkor miért olyan nagy baj ez, miért szidják az ilyen férfiakat? Ez egy természetes biológiai szexuális ösztön amit ki akar elégíteni egy idősebb férfi teljesen érthető módon
2018. ápr. 30. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon nem ugyanaz a kettő. Ha egy férfi megfogalmazza, hogy ő a csinos, karcsú, hosszú hajú nőket szereti, az nem baj. De hogy vénember létére fiatal lányok után futkosson és őket hitegesse, az már baj. Amúgy ezért is a lányokat nézik le nem a vén fószereket, ahogyan a gazdag férfi - szép nő párokban is a nőt titulálják aranyásónak, az fel sem merül senkiben, hogy kettejük között ez egy megállapodás. Az ilyen pasikat semmivel többre nem becsülöm, mint a könnyű lányokat.

De van aki a korának megfelelő egyedekből válogat és alapít családot és hűségesen kitart a választása mellett, és van olyan aki csak a látszatra ad, az ilyen emberek többnyire silányak és meg is érdemlik a silány, felszínes kapcsolatot amit kapnak. Ha az ilyen vénembert nem zavarja hogy a fiatal barátnője titokban még valami csoporttársával is kavar, hogy meglegyen a jó szex is, akkor hajrá....szerintem szánalmas.

2018. ápr. 30. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

#8 Erettebb a koranal, persze. Mindenki ezt hiszi fiatalon. Eltelik par ev, te is le leszel dobbenve, hogy mennyit valtoztal/fejlodtel ahhoz kepest. Aztan rohogni fogsz te is magadon.

Ez akkor is megtortenik, ha perpill nem gyerekes idiota valaki. De ez folyton jelen lesz, ahogy oregszel.

A ferfi reszerol oszton ide, vagy oda, nevetseges az egesz. Annyi esze kene legyen, hogy tudjon uralkodni az osztonein es ne egy gyereke korabelivel szorakozzon.

Lehet jonni a lavsztorikkal, az utodokat fel is kene nevelni, nem csak megcsinalni.

Kerdezo, orulok, hogy ennyire tisztaban vagy vele, hogy ki mire bizsereg.

Nekem ugyan nem bantja a csorom, regota van normalis, korombeli parom es ven sem vagyok, igy 30 alatt. Szimplan csak undorito a jelenseg, de kiirhattok meg rola millio kerdest, akkor is az lesz.

2018. ápr. 30. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Én ugyan nem ítélem el, mondenkinek a magánügye, hogy milyen párja van.
2018. ápr. 30. 21:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

nőket szokták elítélni.

engem meg nem érdekelnek. se az, ha valaki a jó testért van egy nővel, se az, ha a nő a pénzért a férfivel. nem az én dolgom, ártani se szoktak egymásnak (tisztában szoktak lenni ezek a párok azzal, hogy miért van vele a másik), szóval akkor nincs is probléma.

2018. máj. 1. 01:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted nem szánalmas, hogy abban a tudatban dugja a 20 éves csajt, hogy nem is kívánja őt? Nem szánalmas idősen is ott tartani, hogy a nő csak használati tárgy?

Szerintem undorítóak az ilyen vén kappanok. Hányni tudnék, mikor betalálnak.

2018. máj. 1. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Gondolom te is egy férfi vagy. Nos,hallottál már arról hogy ha fiatalabb párt választasz magadnak idősebb f* sz vagy öreg n*na létedre te sem vagy épp egy felnőtt érett alak?

Akik idősebbet választanak maguk mellé,ők érettebbek a koruknál? Egy érett férfi, nőnek már nem a külsőségek a legfontosabbak és nem hagyja el a párját egy értelmes normális gondolkodású férfi / nő a családját egy fiatalabbért csakis akkor, ha éretlen és nincs tisztában ezerkkel a dolgokkal.

2018. jún. 11. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!