Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok felszedni egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok felszedni egy nőt sem, sőt nem is találok ha meg ismerkednek pl neten nem is ír vissza. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan úgy érzem hogy kiégek. Semmi se jön össze, még felmutatni se tudok értelmes kapcsolatot. Lehet csúnya vagyok vagy nem tudom. Komolyan már azon is gondolkoztam hogy elmegyek egy agyturkaszhoz, mert eléggé lerombol ez a tudat hogy nem foglalkoznak velem.
2018. ápr. 30. 09:13
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
37%
Neked nem nő kell, èdesöcsèm, csak figyelem.
2018. ápr. 30. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
37%

Például ne erre koncentrálj, mert minél inkább görcsölsz rajta, annál inkább nem jön semmi! Vagy szimplán beparázik a nő, mert azt látja, hogy neked ez az egyetlen célod, hogy csak legyen valami csaj.

Tanulj, dolgozz, csináld a hobbikat, valósítsd meg magad, foglalkozz önismerettel, utazz, vállalj önkéntes munkát. Ha úgy érzed menj el pszichológushoz is.

2018. ápr. 30. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
A netes társkereső ezek szerint nem jön be, valószínűleg a külső tulajdonságok miatt. Az egyik lehetőség, hogy megpróbálsz javítani ezen (jobb kép, más ruha, más frizura, súlyváltoztatás). A másik lehetőség, hogy megpróbálsz rájönni, mi az erősséged, és olyan terepet keresel az ismerkedéshez, ahol azt tudod előtérbe helyezni.
2018. ápr. 30. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem, mindenképp menj el, én is voltam, tul sokat nem léptem előre, de mégis kicsit jobb.

De ne csak netten ismerkedj, hanem élőben is. Ez sajnos ilyen egyeseknek könnyen megy másoknak nehezebben.

Egy vicc azt hiszem valami magyar youtubos vidóban láttam azt, hogy a lányokat kérdezik, arról, hogy odamehetnek e a srácok, és mind azt mondják, hogy nem mernek odamenni és hogy merjenek odamenni és megszólítani.

A valóság szinte félév állandó hétvégi bulizás után, hogy ha nem nézel ki jól vagy nincs nagyon jó dumán akkor jó 20-30 ból egy ha szóba áll veled és nem hajt el vagy hagy ott azon nyomban. De ha még jól is menne és beszélgettek és nem jössz be az ismerősének akkor, ő intézi el, hogy le kopj, vagy hogy ne álljon veled szóba többet. Rohadt idegesítő mikor rengeteg energiát és pénzt és időt bele ölsz abba, hogy fejlődj és meg teszed a magad dolgát akkor jön egy barom és bele randít és ezzel vissza dob a kőkorszakba... mert látod, hogy milyen könnyen manipulálhatóak az emberek az ismerőseik által és ez ellen nem tehetsz semmit. Te egy vad idegen vagy ő meg a jó barátnő. Hiába mondja bárki az ilyet hagyni kell de mégis honnan szerezz mást ha mindig ugyan az a forgatókönyv?

Találj valami hobbit? Hát ez elég nehéz, attól is függ milyen környéken vagy és mit lehet ott csinálni és ott mi a kínálat és ne csak a nőkért csináld.

Ha be is kerülsz egy ilyen helyre itt sem könnyebb, itt is ki vannak alakulva a klikkek ritka, még ritkább hogy eltaláld a jó időben jó helyen dolgot. Hogy jót beszélgethess....

Legnagyobb baj, hogy ha nem vagy tökéletes(kinézet vagy duma vagy mind2) akkor nők 90%-a átkapcsol, hogy nem ismerkedni vagyok itt üzem módba legyél bárhol bármikor... ezért nehéz ismerkedni.... ha nem nézel ki tökéletesen vagy nincs jó dumád akkor már rögtön a looser needy kategóriában vagy és el vagy...

Puás vagy RSD -s dolgok ...hát annyira müködik az egész mint Molnár Balázsnál.... ha nem vagy rászületve akkor csak egy erőlködő loser vagy ami még szánalmasabb, sajnos.

pl. itt.

https://www.youtube.com/watch?v=Be36hsBKKy8

klubban való ismerkedéshez :)

https://www.youtube.com/watch?v=JRPrDnw4HQk

2018. ápr. 30. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Fene se tudja, izmos vagyok épp fehér fogaim vannak, kék szemem van rendes hajam. Nincs rajtam egy deka háj de vékony se vagyok. Bal karom fullba van tetoválva. Én sokat adok a külsőre. Mégse találok senkit. Időm meg nem nagyon van mert munka edzés főzés és utána meg pihenek.
2018. ápr. 30. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!