Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért küzdenek Harry Potterhez hasonlóan kétségekkel önmagukat illetően?
Most ki beszélt itt képküldésről? Belső értékekre utalt a kérdés, ez már csak a kitalált szereplőre való utalásból is kitűnhet.
Amúgy küldtek már nekem innen képet, sőt volt is innen barátnőm, de ez most másodlagos.
"Nem küzd annyit kétségekkel."
Pedig nem bízott annyira magában. Az 5. kötetben éppen azt sorolta fel, hogy minden addigi hőstette csak a szerencsén múlott. Ezért nem akarta vállalni azt sem, hogy tanítson másokat patrónus-bűbájra, szerinte csak szerencséje volt, holott ez nem igaz.
A nők kb. ilyenek. Hiába mondod nekik, hogy "okés vagy", nem hiszik el.
Okés vagy?
Attól még bízik magában, mert soha nem adja fel a harcot. Csak mások iránt nem akart felelősséget vállalni.
A topik kb. 80%-ban arról van szó, hogy Harry életét elemezgetjük, holott őt csak példaként hoztam fel arra vonatkozóan, amit ki akartam fejezni.
:D
#16 Nem igazán fejtetted ki, hogy mit akarsz a kérdéssel:D
Amúgy furcsa, amikor valaki úgy gondolkodik, hogy a kétség valami szörnyű negatívum. Teljesen normális tulajdonság, hogy az embernek bizonyos hekyzetekben kétségei vannak. Vagy legyen tök magabiztos és vakon bízzak sz*r kapcsolatokban?:D
Bár nem tudom, hogy te konkrétan mire gondolsz, de nem az ördögtől való dolog az, hogy valakinek kétségei vannak bizonyos helyzetben.
Frodó a Gyűrűk Urából sokkal jobban vívódik önmaga és a gyűrű között. A végén a gyűrű is bekebelezi őt.
Nagyon sok mindenkiből hiányzik az önismeret, az önszereret, a helyes énkép és a neveltetés. Nagyon sokan a média befolyása alatt vannak.
Erre jó példa a Barbie baba. Gyerekként nekem eszembe nem jutott volna az, hogy én is ilyen legyen és hogy az ő alakja a természetes. Mára meg már csináltak olyan babákat, amik megfelelnek egy valós női méretnek. Ez a sok éretlen, buta, anorexiás, testképzavaros kislánynak köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!