Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nők miért küzdenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők miért küzdenek Harry Potterhez hasonlóan kétségekkel önmagukat illetően?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 12:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Most ki beszélt itt képküldésről? Belső értékekre utalt a kérdés, ez már csak a kitalált szereplőre való utalásból is kitűnhet.

Amúgy küldtek már nekem innen képet, sőt volt is innen barátnőm, de ez most másodlagos.

2018. ápr. 28. 12:26
 12/20 A kérdező kommentje:

"Nem küzd annyit kétségekkel."

Pedig nem bízott annyira magában. Az 5. kötetben éppen azt sorolta fel, hogy minden addigi hőstette csak a szerencsén múlott. Ezért nem akarta vállalni azt sem, hogy tanítson másokat patrónus-bűbájra, szerinte csak szerencséje volt, holott ez nem igaz.

A nők kb. ilyenek. Hiába mondod nekik, hogy "okés vagy", nem hiszik el.

2018. ápr. 28. 12:29
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Elvárások tömkelege (társadalom, média felől) aminek igyekszenek megfelelni. Harry felé is volt csomó elvárás, mert ő a kiválasztott plusz a szülei tehetségesek voltak. Aztán egy idő után rájönnek, hogy nem számít, ha nem 24/7 tökéletes a bőrük, hajuk, és a testük soha nem lesz olyan, mint a címlaplányoké mert a valóságban nincs photoshop, ami kisebbé varázsolja a derekat és nagyobbá a mellet. Nem kell háziasszonynak és prostinak lenni egy személyben, legalábbis nem úgy, ahogy az el van várva. Ezekre a legtöbb nő rájön később, ki rövidebb, ki hosszabb idő után.
2018. ápr. 28. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Mert Harry Pottert folyamatosan piszkálta a mostoha családja, rosszul bántak vele. Tehetség ide vagy oda, a környezettel való kapcsolat is nagyon fontos. Bár elég értelmetlen kérdés, tudtommal épp a kétségekből építkezik a tudás és tehetség, az rossz hatással van az emberre, ha elvan szállva magától. Sok más hős küzd kétségekkel, ez teszi őt igazán emberivé. Mi ezzel a baj?
2018. ápr. 28. 12:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Okés vagy?

Attól még bízik magában, mert soha nem adja fel a harcot. Csak mások iránt nem akart felelősséget vállalni.

2018. ápr. 28. 12:35
 16/20 A kérdező kommentje:

A topik kb. 80%-ban arról van szó, hogy Harry életét elemezgetjük, holott őt csak példaként hoztam fel arra vonatkozóan, amit ki akartam fejezni.

:D

2018. ápr. 28. 12:38
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Harry potter egyaltalan nem tehetseges es ezt is akarja bemutatni hogy nem kell hogy valaki tehetseges legyen ellenben sokkal fontosabb hogy harcolj a nemes ugyert es hogy megvedd azokat akik fontosak neked es hogy egyutt erosebbek mindennel, en igy latom
2018. ápr. 28. 13:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#16 Nem igazán fejtetted ki, hogy mit akarsz a kérdéssel:D

Amúgy furcsa, amikor valaki úgy gondolkodik, hogy a kétség valami szörnyű negatívum. Teljesen normális tulajdonság, hogy az embernek bizonyos hekyzetekben kétségei vannak. Vagy legyen tök magabiztos és vakon bízzak sz*r kapcsolatokban?:D

Bár nem tudom, hogy te konkrétan mire gondolsz, de nem az ördögtől való dolog az, hogy valakinek kétségei vannak bizonyos helyzetben.

2018. ápr. 28. 13:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Frodó a Gyűrűk Urából sokkal jobban vívódik önmaga és a gyűrű között. A végén a gyűrű is bekebelezi őt.

Nagyon sok mindenkiből hiányzik az önismeret, az önszereret, a helyes énkép és a neveltetés. Nagyon sokan a média befolyása alatt vannak.

Erre jó példa a Barbie baba. Gyerekként nekem eszembe nem jutott volna az, hogy én is ilyen legyen és hogy az ő alakja a természetes. Mára meg már csináltak olyan babákat, amik megfelelnek egy valós női méretnek. Ez a sok éretlen, buta, anorexiás, testképzavaros kislánynak köszönhető.

2018. ápr. 28. 13:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze a nemekhez. Én legalább annyi férfit ismerek ilyet, mint nőt. És ők sokkal kevesebb pozitív visszajelzést is kapnak (vagy a nők többet, ahogy tetszik).
2018. ápr. 28. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!