Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nevetséges kinézetű/előnytelen külsejű pasikat meg szoktatok bámulni pont azért mert mennyire béna?
Elég sok lány szokott stírölni tömegközlekedési eszközön vagy az utcán pedig qrvára nem vagyok vonzó pasi (alacsony, sovány, infantilis arcú). Lehetséges, hogy sok fiatal lány azért bámul meg engem, mert ritka az olyan, amikor ilyen nevetséges, előnytelen külsejű fiút láthat? Nagyjából úgy nézek ki, mint Tanner Fox csak minimálisan férfiasabb (borosta, sötétebb haj):
Szerintem is elég messze van ennek a gyereknek a megjelenése az előnytelentől meg a nevetségestől. Nekem pl. pont azok a pasik tetszenek a legjobban, akikben van kisfiús báj, az izmok sem vonzanak. Ebből kiindulva simán lehet, hogy egyesek azért néznek, mert külsőleg bejössz nekik, de még valószínűbbnek tartom, hogy csak te vagy fölöslegesen ráfeszülve erre a témára, és állandóan azt figyeled, hogy ki néz téged és ki nem, ezért bámulnak vissza végül.:D
Hogy a főkérdésre is válaszoljak: nem, nem szoktam direkt megnézni magamnak azt, aki szerintem rosszul fest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!