Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ilyen lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szeretnék már végre találni egy barátnőt, csak nem tudom, hogy hol kellene ismerkednem.

Egy okos, kedves lányt szeretnék. Nem szeretek olyan sokat beszélni magamról, ezért olyan lány lenne jó, aki igen, vagy akit nem zavarja. És az sem lenne baj, ha nem járna mindem héten bulikba.

Hol találhatok egy ilyen, vagy ehhez hasonló lányt?

19/F

2018. ápr. 22. 13:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Milyen meetupra/játékestre gondolsz? Egész jól hangzik :D
2018. ápr. 22. 23:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Pár nagyobb városban vannak ilyen vetélkedők, mint pl. az activity. Én elmentem egyre, ott kérdésekre kellett válaszolni csapatokban. Nem ismerkedni mentem, csak kíváncsi voltam és egy ismerősöm versenyzett. Hát, igazából pont olyan csajok terén a felhozatal, mint máshol. Van egy csomó fontoskodó csaj, aki hangosan kiabál és sipítozik minden kérdésre. A csajok másik nagy részéről fél perc alatt leveszi az ember, hogy kőkeményen önbizalomhiányos, és a bulit nem szereti, de próbálna kikapcsolódni. Pár értelmes lánnyal azért összefutottam.
2018. ápr. 22. 23:49
 13/16 anonim ***** válasza:

11.

google: meetup.hu, facebook:Játszóház

Amúgy sokat szoktam még parkban sétálgatni, kiülni kávézókba, biciklizni és futni, illetve távolsági buszon, könyvtárban. Sajnos ezeken a helyeken is kevés a lehetőség ismerkedésre. Könyvtárban az emberek a könyveket bújják (milyen meglepő :D), a park, kávézó azért gáz, mert oda mindenki csapatostul jön, vagy párban, randira, meg sok a turista. Futás és biciklizás pedig eléggé magányos sport. Egy ideig jártam közösségi futásra és bringázásra, de ott minden palinak volt már felesége/jegyese, stabil kapcsolata, akik rendszerint részt is vettek ezeken az edzéseken. A nagy részük pedig nő volt.

Amúgy ajánlom a jógaórákat, pszichológiai előadásokat!

2018. ápr. 23. 07:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Parkokba/kávézókban hogy lehetne szerinted leszólítani valakit? Most jön a jó idő, lehet megpróbálom ott :D
2018. ápr. 23. 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Nézd a lányt, szemezz vele. Ha benne van, akkor mosolyogj rá. Ha nyert ügyed van, akkor kezdetnek egy "Szia!" is megteszi. ;) Utána meg már tökmindegy, mert úgyis tudod, hogy nyert ügyed van, mivel tudod, hogy bejössz neki. Például megmondhatod a neved. "Gyakran szoktál ide járni?" Vagy "De szép/különleges neved van". És ezt például kötheted valamihez. "Anyukámnak is ez a neve.", "Miről kaptad a neved?". Ha olvas valamit, akkor arról, hogy ajánlaná a könyvet, miről szól, ha a telefonját b@@@zirgálj@, megkérdezheted, hogy a barátnőit várja-e. Vagy csak simán meghívhatod egy vízre vagy kávéra vagy bármire. Tényleg bármi az időt kivéve. ;) Sok szerencsét.
2018. ápr. 24. 06:15
 16/16 anonim ***** válasza:
az emberismeretet kellene fejlesztened, mindegyik norol megmondom milyen, ranezesbol
2018. ápr. 26. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!