Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol, hogyan lehet manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogyan lehet manapság ismerkedni a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem. Élőben nem kezdeményeznek, de még a lapot se veszik, hogy lehetne, Tinderen ha én nem szólok hozzájuk, 90% nem ír, de a maradék 10% sem nagyon erőlködik, hogy legalább a beszélgetést fenntartsa, nem hogy még esetleg találkozzunk...

Objektíven nem nézek ki rosszul, se flegma, se buta nem vagyok, ami esetleg taszítaná a férfiakat. De egy éve már egy randit se sikerül összehozni.

Velem van a probléma, vagy tényleg képtelenség manapság a férfiak közelébe kerülni? Mit várnak? Mit kéne csinálnia egy nőnek? Ha állítólag olyan rengeteg a magányos férfi, miért nem érződik ebből semmi? Vagy nem próbálkoznak, csak panaszkodnak?

2018. ápr. 22. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Bárhol lehet.Nem nagyok az elvárásaid?
2018. ápr. 22. 13:25
 12/20 anonim ***** válasza:
63%

"Élőben nem kezdeményeznek, de még a lapot se veszik, hogy lehetne..."

Ebben igazad van, megpróbálom leírni az okát: akikről beszélsz, valószínűleg a "nőknél sikertelen" kategóriába tartoznak. Tudod, az a típus, akinek a társaságát már a középsuliban sem keresték a csajok, így nem is tanulták meg a "női jelek" értelmezését. Ez olyan, mintha kínaiul beszélnél hozzájuk. Sőt, mivel már elkönyvelték, hogy ők egyetlen nőnek sem kellenek, ezért első körben azt kell éreztetned velük, hogy ez nem így van. Ehhez persze nem elég a szokásos "beletúrok a hajamba és megvakarom a bal fülemet a jobb kezemmel" dolog.

2018. ápr. 22. 13:29
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

Újabban mindennap fordított nap van? :D Eddig mi férfiak voltunk ignorálva, most hirtelen fordult a kocka?

Nem hiszem. Szerintem nálad is az egekben vannak az elvárások, ha meg társkeresőn rád ír valaki, annak nem válaszolsz, hacsak nem maga Adonisz talál rád. Mondjuk Tinderen sok jóra különben se számíts; Randivonal, Párom a magyarok közül még az értelmesebb oldalak (ami szomorú, mert brutál mód a legalja mindkettő még így is), vagy ha kedved van időt-erőt belefeccölni, akkor OkCupid. Utóbbit mondjuk pár hónapja teljesen tönkre vágták azzal, hogy csak akkor látjátok egymás üzenetét, ha kölcsönösen nyomtatok egymásra csillagot.

2018. ápr. 22. 14:04
 14/20 A kérdező kommentje:

Mégis mit számítanak az elvárásaim, mikor simán el kéne kezdeni kommunikálni velem? Se süket, se vak, se hülye nem vagyok, hogy ne vegyem észre, ha valaki kezdeményez. Azaz: odajön, hozzám szól, ír nekem, tehát valahogy jelzi, hogy érdekelném. A kezdeményezés nem az, hogy elmegyünk randizni, hanem hogy valahogy tudajta velem, hogy akar valamit. Mit számít, ha én mondjuk magas szőkét akarok, amíg az alacsony barna hozzám se szól? Mikor derülne ez ki, ami miatt oda se jön? Gondolatolvasó?

Ne takarózzunk már hülyeségekkel...

2018. ápr. 22. 14:09
 15/20 C0r3 ***** válasza:
22%
Hány éves vagy kérdező?
2018. ápr. 22. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
15%

Egyszerűen nem tudom megérteni miért akar mindenki ennyire kapcsolatot

Minden második kérdés az hogy csajozzak , pasizzak , lehetek-e meg szerelmes , miért nem vesznek észre a ferfiak , 30 éves vagyok es felek h egyedül maradok stb stb ...

Miért akar mindenki ilyen görcsösen kapcsolatot? Tényleg nem értem

Egyedülálló vagyok és én nem vagyom kapcsolatra ezért sem értem

2018. ápr. 22. 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Erről már panaszkodott néhány nő ismerősöm. 2 helyzet szokott előfordulni:

1, Tök átlagos csajként nyomulósan szövegelnek egy srácnak, aki tényleg top pasi és amúgy is több csajjal kever. Ilyenkor érthető, hogy ezek a srácok miért nem reagálnak semmit.

2, Mondanak pár sablonmondatot, a kérdésekre nem válaszolnak, csak 1-2 szóval. Ilyenkor is érthető.

És nézzük a gyakorlatot: Írj rá az itt válaszoló srácokra és 10 perc múlva minimum a felük randizni akar majd veled. Ha egy csaj nem tud összehozni egy randit, akkor valamit nagyon rosszul csinál. Ismerek igénytelen, zsíros hajú lányokat, akik beszéd terén sem voltak erősek és mégis tudtak randit összehozni. A másik kategória meg az, aki folyton panaszkodik és amikor randizhatna, akkor a srác pont nem elég jó.

2018. ápr. 22. 14:51
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Bárhol, de tényleg.

Egy átlagos hétköznapon azonban szinte mindenki siet a dolgára és lehet, hogy nem látják a jeleket vagy nem akarják látni mert úgy gondolják nem éri meg az időt.

Keresd azon emberek társaságát akik valamilyen formában érdeklődnek irántad, keresik a társaságod. Üljetek be munka után egy kávéra vagy bárhova, de feltétlen azért, hogy majd összejöttük talán.

Arra meg ne adj, hogy papíron milyen sok férfi magányos és egyedülálló. A legtöbben csak dugni akarnak és ez az igazság.

Sokat segít az is ha elárulod magasról, hogy mivel foglalkozol, hol élsz és hány éves vagy.

2018. ápr. 22. 15:52
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ha állítólag olyan rengeteg a magányos férfi"

Igen, sok, de nagy részük kiábrándult, eszükben sincs kezdeményezni.

Tinderen pl. miről próbálsz beszélgetni? Lehet, hogy olyanról, ami elijeszti az ottani férfiakat. Amit megint sokféle módon lehet tenni, az emberek egy részét az is elijeszti, ha túl értelmesen írsz. :D

2018. ápr. 22. 18:30
 20/20 anonim ***** válasza:
37%

Egyértelműen a kérdezővel van a probléma. A férfiak köztudottan kezdeményezők, a nőknek csak fogadniuk vagy visszautasítaniuk kell az udvarlást. Miért akar a kérdező akkor ismerkedni, ha nem a nők dolga? Már itt bukik a dolog. Ha kezdeményez a nő, akkor tudat alatt érzékeli a férfi, hogy valami nincs rendben az adott nőnél és inkább szépen kihátrál és talál egy olyan nőt, aki udvarlásra vágyik, nem maga mászik rá a férfiakra.

Az teljesen normális, ha egy társkeresőn nem minden férfi ír vissza vagy kezdeményez, sőt! Isten óvjon minket attól, hogy a férfiak ennyire lemenjenek kutyába, hogy egy nő körül ott ácsingózzon mindegyik. Az az optimális, ha 10% férfi reagál, így nincs személyi kultusz.

Nem tudom, hogy mennyire okos vagy buta a kérdező, de akinek van esze, az talál értelmes helyet az ismerkedésre - az már egy másik kérdés, hogy mennyire van szerencsénk épp ott megtalálni a párunkat.

Amelyik nő valóban nem néz ki rosszul - ahogy a kérdező írja - és ennek ellenére mégsem talál huzamosabb ideig párt a mai társadalmi helyzetben, az elég reménytelen eset. Kifejezetten tehetségtelennek kell hozzá lenni, hogy ne találjon egy nő valakit ebben a szinglitömegben, ahol rengeteg értelmes, rendes férfi van (igaz, nem mindegyik néz ki a legjobban).

Beszédes tünet az is, hogy a kérdező a kérdésében a férfiakat okolja a kialakult helyzetért. Projektálja a saját sikertelenségét. Amíg másokban keressük a bennünk lévő hibákat, addig az életben egy fűszálat nem fogunk tudni normálisan arrébb tenni.

26/F

2018. ápr. 22. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!