Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha egy fiú egyáltalán nem jár, nem szeret bulizni?
Én sem szeretek. Szerintem nem gáz, sok otthon ülő lány van akit zavar a tömeg és a hangos zene.
Én sem szeretek járni bár most eléggé gondolkodom, hogy betoljak egy üveg pezsgőt, lemenjek a Ligetbe és megpróbáljak felszedni egy csajt.
Ez attól függ. Tudod, ez olyan, hogyha jó pasi és nem szeret bulizni járni, akkor okos, mert minek? Oda csak a hülye proletárok járnak. Ő más, ő céltudatos és komoly. Ha jó pasi és szeret buliba járni, akkor vagány, menő, szívtipró csávó. Ha csúnya pasi és szeret buliba járni, akkor mekkora egy undorító kretén, akinek még X évesen is ennyi az élete. Ha csúnya pasi és nem szeret buliba járni akkor egy élettelen, otthonülős gyökér kocka.
Szóval érted, minden relatív.
Engem nem zavarna, mert én is utálok. Vannak barátaim, velük szeretek találkozni, társasjátékozni, de a céltalan ivászat, tömeg és a hangos zene sosem vonzott.
N
Nem baj.
Én sem járok, mert nem érdekel ez a fajta "kikapcsolódás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!