Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy gyakorlatilag minden szép csajnak ugyanolyan kinézetű pasija van?
És ezeknek a pasiknak jellemzően tök hasonló nőjük van....
Középmagas/magas, vékony testalkatú, hosszú, barna, vasalt hajú, hasonlóan öltözködő lányok...:D
Egyébként én nem ezt látom. Elég sokszínűek a párok...
#12: Nem hinném, hogy ezek a csajok csak azért szépek, mert adnak magukra:
Jesszus, elképesztő, hogy mennyi hitegető kifogást tudtok itt írni, magyarázva azt, hogy egy pasi miért érdemel szép barátnőt, de az, hogy a szépség valójában igényességen alapul és igazából az illető pasinak kellene ehhez felnőnie, na az tényleg magasan kimeríti a képmutatás fogalmát.
Nem ertem a kerdest.
Azert, mert az esetek 90%àban szép a széppel van. Férfi terén a "+180-as, szálkás/sportosan izmos, szláv arcvonású menőcsávó" szépnek számít.
Nem szoktad még meg nőktől a képmutatást ezen az oldalon?
Egyik kérdésnél ahol egy férfi azzal jön, hogy alacsony elkezdik ostorozni, hogy nem az alacsonyságával van a baj, blablabla majd 5 perc múlva egy másik válasznál jön a "nekem is a 180 cm-nél magasabb férfiak tetszenek ezért meg azért..."
Jó politikus lenne az itteni nőkből. Minden összeomlana, de politikusnak tökéletesek.
Hát, az én barátom pont nem ilyen. :P Csak a 180+ igaz rá.
Volt ronda barátom is, de akkor még tini voltam kb. Elismerem, hogy soha az életben nem lesz többé, mínuszban van rá az esély.
Bakker, ne mondjátok már nekem, hogy egy ÁTLAGOS nőnek olyan sokat kell tennie azért, hogy jól nézzek ki...
Minimális smink, egy átlagos ruha, és máris 10-ből 9 férfi szexinek fogja találni.
Rohadtul nem ugyanaz a férfiak és a nők esete...
19-es vagyok:
javítom:
jól nézzen ki*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!