Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok vagy lehet megismerkedni normális csajokkal?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 19:39
11/27 A kérdező kommentje:
Utánajárok mindenhol és felkutatok mindent. Lehet, hogy még visszatérek erre a kérdésre, ha mégsem fog sikerülni a dolog.
2018. ápr. 17. 20:26
12/27 anonim 

válasza:

Kíváncsian várjuk az eredményeket! :D Én szurkolok.
13/27 A kérdező kommentje:
Ja, hogy átlag feletti lányok is vannak, amiket felsoroltál, azt elfelejtettem említeni.
2018. ápr. 17. 20:28
14/27 anonim 

válasza:

Szerintem a Holdon vagy esetleg egy másik naprendszerben. :D
16/27 anonim 

válasza:

Ha jól nézel ki akkor bárhol, ha nem, akkor sehol.
17/27 anonim 

válasza:

Miért válaszoltad azt, hogy nem mindegy melyik könyvtárban? Miért ne lenne mindegy? Oda normálisabb, kulturáltabb lányok járnak, de akár sportkörben is. Csak ilyen discós helyeken nem fogsz találni, az biztos.
18/27 anonim 

válasza:

Színházban, hangversenyen (komolyzenei), kiállításokon, múzeumokban stb. Utazásokon.
19/27 Morning 

válasza:

Keresztény gyülekezetekben, keresztény ifjúsági alkalmakon.
Pl a Golgota gyülekezetbe is sok fiatal jár, jó fej a pásztor is.
20/27 anonim 

válasza:

#17: Ezt mégis mire alapozod? A legértelmesebb nő ismerőseim járnak szórakozóhelyekre és egy csomó kattant csajt ismerek, akik gyakran járnak könyvtárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!