Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne mellplasztikára gyűjtenem?
Elég ronda vagyok, és egy tinikori rosszul sikerült, pár hónapos "affért" leszámítva soha nem kellettem egy férfinek sem. Általában észre se szokták venni, hogy nő vagyok.
Arra a konklúzióra jutottam, hogy ha nagyobb lenne a mellem (most 70/B, szóval lényegében lapos vagyok), akkor felkelthetném a férfiak érdeklődését. Sokaknak már az is elég, ahogy tapasztaltam. Ha egy nőnek nagy melle van, a többi tulajdonsága erősen háttérbe szorul. Más módot jelenleg nem látok rá, hogy felkeltsem a férfiak figyelmét, legalább annyira, hogy észrevegyék, hogy nőnemű vagyok. Én is szeretném átélni, milyen az, ha bókolnak és vonzónak tartanak.
Tudod mit kérdező, csináld ha már ennyire nyomod a plasztikát. Nem azért de mivel lesz jobb ha két élettelen valami száll a levegőben dugás közben?
A fejeddel hiába mész sminket venni ha nem tudod használni csak úgy mint a fodrászat: nem mindegy hogy olyan-e a hajad ami jól is áll. Ruházkodás ugyan ez. Lehet a buksiban az van hogy uhh de összetettem, közben meg felsírnak melletted hogy ez a szín azzal hogy mehet egybe? Kérj tanácsot, de a legfontosabb érezd magad nőnek. Mert az kisugárzást ad. És önbizalmad szedd össze, mert akkor azt se vennéd észre ha valaki nyálcsorgatva tapadna rád. Lehet észrevesznek páran de amilyen önbizalomhiányos szerencsétlenség vagy nem látod ezeket az embereket. Fejben tegyél rendet, mert olvasva is elment az életkedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!